Gastenboek


Ervaring Quatum resonantie meting : 


Dinsdag had ik een afspraak met Hilda in haar praktijk in Renkum.
Ik had 2 hondjes bij mij om uit te meten omdat zij zich wat onbestendig voelen en dierenartsenbezoek met allerlei bloedtests niets uitwees. Zoeiezo probeer ik mijn honden op een natuurlijke manier gezond te houden en hoewel ik al een holistische dierenartsenpraktijk bezoek met andere honden liet mijn nieuwsgierigheid naar deze wijze van “genezen” deze afspraak maken.
Hilda nam alle tijd om er voor te zorgen dat de hondjes zich op hun gemak voelden voor ze de meting kregen. Na de meting kreeg ik goede uitleg over wat, wat betekende en wat er eventueel loos zou zijn met ze. Er is een aantal supplementen ingezet om hen zich beter te laten voelen. Over 8 weken zullen we met een nieuwe meting zien of de supplementen hun effect hebben en daarvoor hoop ik natuurlijk wat verandering in de gedragingen van deze hondjes te kunnen waarnemen.

Ervaring van een reiki behandeling : 

 

Thea Scholten : 

 

Ik ben met de onderstaande klachten, naar mijn eerst afspraak met Hilda gegaan: 

- Een trage schildklier 

- te hoge bloeddruk

- tintelingen over mijn hele lichaam

- trillende handen

- vaak duizelig 

- op watten en kussentjes lopen 

- regelmatig erge oorsuizingen 

- wazig zien 

- slecht slapen 

 

Mijn eerste ervaring met Hilda was erg prettig. Zij neemt  ruim de tijd om naar jouw klachten en problemen te luisteren! Hilda stelt je gerust en geeft je meer inzicht over het functioneren van  je lichaam en hoe je er mee kunt om gaan.

 

Via de meting met een Quantum-resonantieapparaat, werd bij mij geconstateerd dat mijn lichaam een te kort had aan bepaalde vitamines en mineralen. Ook de  stress bleek een grote boosdoener! Samen met Hilda hebben wij naar mijn voedingspatroon gekeken en zijn met behulp van diverse supplementen , mijn problemen te lijf gegaan .

Door diverse reiki behandelingen, verminderd de stress en ook nog andere klachten bij mij. 

 

Ik ben mij nu bewust geworden van de kracht in mijn eigen lichaam en ga door de behandelingen en adviezen van Hilda , in kleine stapjes vooruit! 

 

Door de behandelingen van Hilda en met de steun van mijn man , zie ik de toekomst weer positief in! 

 

Thea Scholten 

 

 

Coaching : 

 

na jaren te hebben gezocht naar mezelf en in een zware burn-out heb gezeten , is het zo mooi om te zien en te voelen wat Hilda voor mij heeft betekend. Na een coaching van een aantal weken ben ik een ander mens, met veel meer liefde in me voor mezelf, heb zelfs weer een leuke baan en een nieuwe liefde in mijn leven . Dit omdat Hilda mij liet inzien dat het leven zo veel te bieden heeft. Door de intense gesprekken, oefeningen , reiki behandelingen ben ik eindelijk weer mezelf ! Hilda wat ben ik jou ontzettend dankbaar voor al je hulp en inzet om mij weer te laten stralen. Je bent een bijzonder mooi mens ! 

 

Heel veel liefs Astrid ! XXXXX 

 

Ervaring van een Reiki cursist : 

 

Ik heb Reiki 1 & 2 cursus gevolgd zonder verwachtingen maar met een open hart ! Voor iedereen zal het anders zijn, maar voor mij was het een echte verrijking voor mezelf. Intens met een lach en een traan en veel warmte de cursus ervaren. Met liefdevolle en positieve energie sta ik aan het begin van een nieuwe weg die ik mag gaan bewandelen. Ik ben benieuwd naar wat de toekomst me brengen gaan en wat ik voor anderen kan gaan betekenen. Hilda Bedankt , de "klik"die wij hadden maakte het helemaal compleet. 

 

Ingrid 

( reiki 1 & 2 cursus gevolgd september/ oktober 2019 ) 

 

_________________________________________

 

Ervaring van een cursist met reiki behandelingen en Reiki cursussen. 

 

Mariëtte: 

 

mijn ervaring met de behandel methode van Hilda is erg bijzonder. 

 

Ik liep met een flinke depressie .Door de depressie had ik veel lichamelijk klachten . Ik nam contact op met Hilda om te kijken en informeren of zij iets voor mij kon betekenen. 

Na de intake besloten we om voor Reiki behandelingen te gaan. 

 

Door haar ben ik tot andere inzichten gekomen en kon ik eindelijk aan mezelf toekomen. 

Haar behandelingen zijn rustig, liefdevol en respectvol. Hilda neemt de tijd voor je . En er gebeurde zoveel in en met je ... 

In die tijd ben ik ook gaan afbouwen met de anti- depressiva ( in overleg met mijn behandelend arts) 

De Reiki behandelingen hebben mij wel degelijk hierin ondersteund

 Daarnaast heb ik bij Hilda nog de Reiki 1 en Reiki 2 cursus gedaan.  Een reis vol wonderen!!!! 

 

Omdat ik heb ervaren wat Reiki voor mij deed en nog doet , ben ik dankbaar dat ik nu ander mensen mag helpen! Maar ook kan en mag ervaren hoe ik zelf gegroeid ben in mijn eigen stukje bewust zijn ! 

Dank aan Hilda Arnoldussen , mijn Reiki Master ! 

 

Mariette 

 

 

Bioresonantie Meting : 

 

Ik kwam bij Hilda omdat ik zo ontzettend lang al tob met vermoeidheid. Totaal nergens meer zin in , depressief. Veel rug pijn, slaap problemen.

ik heb een bioresonantie meting gedaan bij Hilda en wat was dat een eye-opener!! Waar i kal lang mee liep te tobben , oververmoeidheid kwam voor uiteen vervette lever. Na wat supplementen te hebben genomen is mijn lever hersteld en voel me super energiek, opgewekt en heerlijk ! Daarnaast had ik ook last van mijn gewrichten maar ook dat de lever verbeterde en ik fitter werd en mijn afval stoffen makkelijker kon uitscheiden zijn die inmiddels ook verminderd. Zo heerlijk ! Ik huppel door het leven. En dankzij de voeding adviezen en om de 2 maanden een meting blijf ik me goed voelen ! 

Voor iedereen een aanrader ! Laat je op zijn tijd een door meten en zeker door Hilda. Hoe kundig je ze begeleid en adviseert ! 

 

Toppertje bent je Hilda !

 thnx Liefs Susanne