Werkwijze Natuur Praktijk Arnhem Bioresosnantie & orthomoleculaire therapie 

 

Begeleiding in mijn praktijk of bij jou thuis.

 

Heb je gezondheidsklachten , wil je een aantal kilo's afvallen of zit je niet lekker in je vel en geeft je lichaam aan dat het tijd is om het roer om te gooien? 

 

Dan ontvang ik je graag in mijn praktijk ruimte aan De Zeis 23 in Arnhem, om jou te coachen naar en gezonder eet-en leefpatroon. Vanzelfsprekend is jouw motivatie hierbij de katalysator! 

 

Mocht je niet in staat zijn naar mij toe te komen , dan kom ik naar jou toe ( afhankelijk van je woonadres , bereken ik hiervoor wel reiskosten) 

 Afbeeldingsresultaat voor happinez

Kennismaking: 

 

Ten eerste natuurlijk een gratis kennismakingsgesprek, waarin wij kijken of ik jou de juiste begeleiding kan bieden. 

 

Bij de eerste afspraak neem ik een uitgebreide anamnese af, deze kan je ook voor de afspraak door gemaild worden zodat je hem thuis op je gemak kan in vullen en retour kan mailen. 

orthomoleculaire therapie combineer ik met bioresonantie. 

 

Ik kan uittesten welk voedingssupplement je nodig hebt en welke niet. Zo voorkom je dat je met een tas onnodige supplementen de deur uit gaat. 

Tijdens het intakegesprek wordt het anamneseformulier met je doorgenomen om aanvullende informatie te verzamelen. 

 

na de meting ontvang je een verslag met daarin voeding , supplementen  en lifestyle /mindset adviezen. 

 

Tevens wordt en dan vaak een vervolg afspraak gemaakt tussen de 4 a 6 weken. 

De adviezen en het eventueel gebruik van voedingssupplementen gelden in principe voor 3 maanden! Het duurt gemiddeld 3 maanden voordathet zelf herstellend vermogen van het lichaam weer gaat herstellen. Het ligt ook aan het feit hoe lang een klacht in het lichaam aanwezig is... 

 

 

1ste consult: 

Bespreking van de anamnese. Wat mijn advies is. waar we aan kunnen gaan werken qua klachten. voeding en dat wat nodig is. 

Je krijgt een persoonlijk op jouw situatie , doelen en gezondheid afgestemd voeding -en leefstijladvies. 

Hierbij hoort ook : Bewegen! 

Hiermee kan je gelijk aan de slag om de eerste stappen te zetten naar een verbetering van je algehele gezondheid.

In veel gevallen is dit voldoende om jou van je klachten af te helpen of ze minimaal te verminderen. Afhankelijk van je klachten zal ik eventueel ook voedingssupplementen of kruiden adviseren. 

 

Vervolg consulten : 

 

Afhankelijk van jouw doelen en klachten volstaan in de meeste gevallen 2 a 3 vervolgconsulten. In de vervolg consulten gaan we kijken hoe ver je bent met het veranderen van je eet- en leef patroon en hoe het met eventuele gezondheid klachten gaat. Steeds reik ik je handvatten aam om gezonder te eten en te bewegen en ( mits nodig) meer en op een gezonde manier af te vallen. 

 

Heb je vragen tussendoor? 

Stel deze me dan gerust . Bij voorkeur per mail of app, maar telefonische mag ook. 

 

 Afbeeldingsresultaat voor voedings als medicijn