Werkwijze bij de mens

 

Heb je gezondheidsklachten, wil je een aantal kilo's afvallen of zit je niet lekker in je vel en geeft je lichaam aan dat het tijd is om het roer om te gooien? Dan ontvang ik je graag in mijn praktijkruimte aan De Zeis 23 in Arnhem, om jou te coachen naar een gezonder eet- en leefpatroon. Onder het genot van een kopje thee of koffie gaan we dan samen het intake-formulier bespreken en volgens in alle rust de Quantum resonantie meting toepassen 

 

Orthomoleculaire therapie combineer ik met Quantum Resonantie. en met de biotensor, een apparaatje dat meet of supplementen bij  jou passend zijn aan de hand van jou energie.

 

Ik kan uittesten welke voedingssupplementen je nodig hebt en welke niet. Zo voorkom je dat je met een tas vol onnodige supplementen de deur uit gaat.

 

Tijdens het intakegesprek wordt het anamneseformulier met je doorgenomen om aanvullende informatie te verzamelen.

 

 

Tevens wordt en dan vaak een vervolgafspraak gemaakt tussen 6 à 8 weken.

 

De adviezen en het eventueel gebruik van voedingssupplementen gelden in principe voor 3 maanden. Het duurt bij de mens gemiddeld 3 maanden voordat het zelf herstellend vermogen van het lichaam weer enigszins op peil is. Het ligt ook aan het feit hoe lang een klacht al in het lichaam aanwezig was.

 

1e consult:

 

Bespreking van de anamnese. Wat mijn advies is, waar we aan kunnen gaan werken qua klachten, voeding en dat wat nodig is.

 

Je krijgt een persoonlijk op jouw situatie, doelen en gezondheid afgestemd voedings- en leefstijladvies.

 

Hierbij hoort ook: Bewegen!

 

Hiermee kan je gelijk aan de slag om de eerste stappen te zetten naar een verbetering van je algehele gezondheid.

 

In veel gevallen is dit voldoende om jou van je klachten af te helpen of ze minimaal te verminderen. Afhankelijk van je klachten zal ik eventueel ook voedingssupplementen of kruiden adviseren.

 

Vervolg consulten :

Afhankelijk van jouw doelen en klachten volstaan in de meeste gevallen 2 à 3 vervolg-consulten. In de vervolgconsulten gaan we kijken hoever je bent met het veranderen van je eet- en leefpatroon en hoe het met eventuele gezondheidsklachten gaat. Steeds reik ik je handvatten aan om gezonder te eten en te bewegen en (mits nodig) meer en op een gezonde manier af te vallen.

 

 

Heb je vragen tussendoor?

 

 

Stel deze me dan gerust . Dat kan via 

natuurpraktijkarnhem@gmail.com 

of mobiel 06 46 18 31 81