Daisy in Memory

10-03-2011       04- 01-2024

Mijn mooie lieve meisje .. ineens ben je er niet meer, 

 

in maart 2011 kwam je in mijn leven.

Je was toen helaas als ziek .. 6 weken was je pas .. veel te vroeg om het nest te verlaten maar de fokker had 2 nestjes en kon helaas niet goed voor de pups zorgen meer. j

Je kwam bij mij met oorontstekingen, blaas ontsteking , koorts .

 

Ik wilde je geen antibiotica geven  en ging met kruiden werken en die sloegen aan en zo begon ons avontuur .

 

Samen hebben we vele uren aan workshophondenmassage  gegeven , je ging samen met mij mee,  je was oefen hond en wat genoot je van de aandacht.

 

Je ging ook mee naar kind-hond trainingen, voor kinderen met een beperking en wat was je de knuffelhond, ook ging je af en toe mee naar verzorging tehuizen.

je deed het allemaal met veel liefde . 

 

Je inspireerde om mijn werk uit te breiden.. opleiding tot voeding adviseur , orthomoleculair therapeut voor hond en kat  zo veel dingen meer hebben we samen gedaan. 

 

In 2018 nam je afscheid van je grote vriend Simba  , mijn andere golden maar je kon je draai niet echt vinden dus in 2019 kwam Lizzy bij je wonen. En het was gelijk liefde op het eerste gezicht. Ze mocht bij je liggen , op je liggen enz alles vond je goed, samen wandelen , samen spelen alles samen. 

 

 Afgelopen oktober  kreeg je een open wond aan je poot. Deze moest gehecht worden en je kwam niet goed uit de narcose .

De maanden erna ging het op en af .. inmiddels 12 jaar en 9 maanden .. maar ik zag je achteruit gaan.  

Na oud & nieuw 2024 zag in eens dat je geen kracht meer had .. je wilde niet meer eten . niet meer mee wandelen .. je was op. 

 

We hebben Silvie laten komen van Gevoel voor dieren en die heeft je samen met Robin ( mijn zoon ) Lizzy ( boomertje ) en ik heel mooi over laten gaan naar het licht,  het was goed zo  je had zo veel pijn maar wilde voor mij voor leven .. 

 

Na je overlijden was er rust voor je en lag je ook met een glimlach op je mooie zacht bed, Je vriendinnetje heeft heel mooi afscheid van je kunnen nemen en wij ook .  

 

Ik weet dat je nog steeds bij me bent in een andere dimensie  maar je hebt al laten voelen en zien dat je er nog bent. Jij gaf me weer het gevoel te kunnen gaan starten met de praktijk weer hondjes helpen en hun baasjes en ook katten 

En dat voelt weer goed.  

 

De pijn het gemis is groot maar ik weet diep van binnen dat het goed is , Je rent nu weer vrij zonder pijn 

 

Dag lief meisje  met je blonden vacht en hartje van goud  of te wel Daisy, 

Je zal altijd in mijn hart voort leven . 

 

Dag lieverd