Commentaren: 19
  • #19

    Saskia (maandag, 07 juni 2021 19:30)

    In februari voor het eerst geweest met mijn hond bij Hilda. Mijn hond heeft al langer ontstekingen die niet overgaan. Al vele opties geprobeerd. En niets werkt afdoende. Na de eerste meting bleek dat hij meerdere tekorten had. Kreeg voedingssupplementen van
    Hilda en als snel resultaat. Niet zo zeer in eerste instantie mbt de ontsteking maar wel in energie, de wil om te leven, vrolijk, zijn mooie vacht weer terug, makkelijk lopend, weer willen zwemmen en daarna geen oorontstekingen. Zijn gedrag naar andere honden is heel positief veranderd of te wel ik heb mijn hond weer terug. De ontstekingen zitten er al lang en dat heeft tijd nodig om volledig te herstellen. Binnenkort mijn 4de meting en ik ben weer benieuwd hoeveel aandachtspunten nu weer van de lijst gaan. Daarnaast is het fijn dat hilda betrokken is bij je hond! Gewoon top! En je elke keer ziet wat de verbeteringen zijn met de vorige metingen. Maar bovenal zijn de metingen niet belastend voor je hond. Hij gaat met plezier naar binnen.

  • #18

    Nathalie Roos (vrijdag, 04 juni 2021 20:44)

    Maandag 10 mei voor het eerst telefonisch contact gehad met Hilda. We hebben een erg gevoelige Zwitserse witte herder die bang is voor veel geluiden, vreemde mensen en ook veel verschillende andere situaties. Ze is snel gestrest en lijkt altijd het ergste te verwachten. Door gedragstherapie en medicatie hebben we wel wat bereikt, maar haar leven, en ook dat van ons, is vaak best moeilijk door alle aanpassingen.
    Omdat ze de auto eng vind, en ook vreemde mensen konden we niet naar de praktijk. Na mijn hele verhaal telefonisch te hebben gedaan werd besloten om eerst wat supplementen in te zetten zodat de stress en angst minder zou worden. En al heel snel zagen we verschil. Ze begon meer en langer te slapen. Zelfs achter in de tuin lag ze soms weer even te slapen. We hebben nog een lange weg te gaan maar elke keer verbaas ik me over dingen die ik zie bij haar en hoe goed ze reageert op de supplementen.
    Vandaag stapte ze uit haar zelf de auto in en zelfs de dierenarts zei dat ze Jazzlinn minder gestrest vond :)
    Hopelijk kunnen we over een tijdje ook een meting doen en in de toekomst misschien zelfs de medicijnen afbouwen.
    Hadden we dit maar eerder geprobeerd.
    Hilda, heel erg bedankt voor de hulp tot nu toe!


  • #17

    Nanda (donderdag, 20 mei 2021 11:10)

    per 23 maart ben ik bij Hilda gekomen voor een meting voor mijn Border Collie. Haar gedrag was anders, ze gedroeg zich als een oud hondje. Had jeuk klachten en ze was niet happy.
    Met de meting bij Hilda kwam er uit dat haar voer niet goed wordt opgenomen en ze veel tekorten had. Hilda legde uit dat door brokken te geven deze te droog kunnen zijn en daardoor ook een te droge vacht/ huid kan geven.
    Op advies van Hilda ben ik overgegaan op vers vlees. En zijn we ook supplementen gaan inzetten voor de jeuk en haar sloomheid. 19 mei de 2de meting gehad. Ik zelf zag al dat er verbetering is, ze rent weer , is actiever geen jeuk meer! maar was wel benieuwd wat de 2de meting zou aangeven.
    Nou dat was duidelijk maar liefs 6 punten verbeterd!
    We gaan nu nog even door met de supplementen en gaan het vers vlees verder uitbreiden. over 3 maanden gaan we voor een 3de meting. Ben zo dankbaar dat we het op deze manier hebben kunnen oplossen.

    De DA dacht aan haar hormonen en wilde haar laten steriliseren. iets wat ik niet wilde, maar volgens de DA noodzakelijk was... maar nu we weten dat het om te korten ging en verkeerde voeding ben ik zo blij dat het opgelost is en Lysa niet gesteriliseerd hoeft te worden.

    Ben echt blij dat is deze meting heb laten doen en zoveel inzichten gekregen.
    Dank je wel Hilda
    Mooi werk doe je en met zoveel gevoel en compassie !

    Een lieve groet van Nanda en een poot van Lysa!

  • #16

    angelica de haan (vrijdag, 16 april 2021 13:06)

    2 weken geleden voor een meting geweest in de praktijk van Hilda. Mijn hondje is erg angstig en nerveus en kan eigenlijk nooit met haar ergens naartoe omdat ze helemaal gaat trillen en dan ook spontaan de plas laat lopen. Bij binnenkomst negeerde Hilda haar, wat ik even vreemd van .. want waarom begroet je mij wel maar negeert mijn hond.. maar dat werd mij al snel duidelijk.. Hilda negeerde Roos zodat ze zelf contact zou zoeken met Hilda en dat gebeurde. ( Hilda wist van de te voren dat Roosje nogal angstig is voor contact). Maar het ging dan ook super , nadat Ross contact had gemaakt met Hilda was het ijs gebroken.. ze wilde zelfs niet meer mee naar huis. De meting ging ook goed , er kwam uit wat we al verwacht hadden. Door de stress en angst is haar spijvertering niet goed. Ze heeft echt erge stress! de afgelopen 2 weken de adviezen goed opgevolgd en ik zie al duidelijk een verbetering . Roos is al minder gestrest. Eet weer beter , ontlasting verbeterd en de stress lijkt ook minder. Ze is afgelopen week mee geweest in de auto en dat ging beter dan ooit er voor ! Ik ben een blij baasje en Roosje voelt zicht een gelukkig hondje. Wat een meting al niet kan betekenen. Het is mooi zoals je zelf mee kan kijken bij de meting , ziet wat er is met eigen ogen en gelijk ook de supplementen kan meenemen. Gelijk aan de slag. Erg fijne manier van werken en een super goed gevoel heeft mij dit gegeven. Over een paar weken mogen we weer. Binnenkort ook mijn ander hond Dowan naar Hilda.

  • #15

    Claudia Mahler (donderdag, 01 april 2021 18:01)

    Daar zit je dan met je jonge hond van 9 maanden die nauwelijks wil eten , veel te weinig levenslust heeft, en te veel slaapt.
    Mensen roepen ja dat is een Doodle ding, maar dat weigerde ik te geloven
    Iedere hond is uniek en niet omdat je een Doodle bent dat je dan niet eet.
    Ik volgde Hilda al een tijdje, dus heb een afspraak gemaakt
    Ik ben niet meer zo van de reguliere artsen en dierenartsen die je volproppen met medicijnen dus hoopte op een natuurlijke oplossing
    Doodle doorgemeten door Hilda, en ze kreeg 4 supplementen mee
    Ik had eerst moeite om ze erin te proppen maar toch doorgezet en wat een verschil na een maand!!
    Ik heb een hond die superveel energie heeft en ze eet!!!! Ze heeft zelfs trek!!!
    Ga niet lopen klooien met je hond, het is zo superfijn om te weten wat er scheelt en daar op verder te kunnen schakelen qua voeding etc.
    Ik wil het van de daken schreeuwen: DOEN!!!
    Liefs Claudia & Doodle

  • #14

    Angelica den Boom (donderdag, 01 april 2021 11:14)

    Jeetje!! Wat is dit een een prachtige manier van werken! Ik kwam via facebook bij Natuur Praktijk Arnhem. Na telefonisch contact te hebben gehad met Hilda werd mij al zo veel duidelijk. Ze gaf goede informatie en was open over haar mening en over het werken op een natuurlijke manier.
    Mijn hondje Diva is erg ziek geworden na de entingen. Maar niemand kan mij helpen. Volgens de dierenartsen is het een allergie maar Diva is al vele malen getest ,maar er kwam niks uit.. ze heeft erge huid problemen, gewrichtsproblemen, ontstekingen, ze eet slecht, veel diarree . Met Hilda veel besproken en langs geweest voor een meting! WAT BEN IK DANKBAAR !
    Uit de meting kwa voort dat Diva een Leaky Gut heeft, of te wel een lekke darm syndroom. Alles viel op zijn plek. Hilda legt het zo fijn uit en stuurde ook informatie toe wat het inhoud en wat het doet.
    We zijn diverse supplementen gaan inzetten en over van hypoallergene brok naar vers vlees .... WAT EEN VERSCHIL!

    afgelopen week de 2de meting gehad en wat is er veel verbeterd! Diva is happy, goede ontlasting, de huid problemen en jeuk zijn er nog maar vele male minder. Na 8 weken kan het ook nog niet volledig goed zijn, maar we gaan nog door !
    Maar mijn hondje heeft geen pijn meer , zelfs de gewrichten zijn verbeterd! Geen jeuk meer , huidklachten zijn verminderd en de ontlasting is goed! Ze speelt weer en is weer happy!
    Dank je wel Hilda ! Wat ben jij een vakvrouw! Ook jou reactie op vragen die ik stelde tijdens de eerste weken , je reageerde gelijk , denkt mee en dat geeft zo veel rust!

    namens Diva en mij heel erg bedankt en ik ga het zeker verspreiden dat hondjes zeker kunnen opknappen door goede voeding en supplementen !

    Nogmaals dank en tot eind mei !

    Een knuff van Diva en en XX van mij

    Groetjes Angelica

  • #13

    Manuela Vd Bogaert (zaterdag, 02 januari 2021 11:53)

    Ik ben op advies van iemand in deze praktijk terechtgekomen.. nadat ik met mijn hond Balou al bij 2 verschillende dierenartsen geweest was, waar ik 2 verschillende “oorzaken” te horen kreeg, met bijbehorende prednison injecties plus peperduur anallergeen voedsel ... maar helaas zonder resultaat�. Balou had last van vreselijke jeuk en daardoor kale plekken over zn hele corpus. Zijn rug, zijkanten en borst waren één groot gebied waar steeds meer, totaal kale plekken verschenen en schilfers. Dit alles plús de ondraaglijke jeuk waren voor mij reden genoeg om naar alternatieven te gaan zoeken. Ik ben dus hier terechtgekomen en na 1 meting werd meteen duidelijk was er was .... vitamine C tekort .... ik wist niet wat ik hoorde ... zo simpel kon het dus zijn. Ik heb vitamine C plus een potje B6 meegekregen en Balou knapte zienderogen op. Zijn vacht is weer helemaal mooi en vol en de jeuk is weg !
    Kortom .. ik schreeuw t van de daken, om een bezoekje te brengen aan deze praktijk, bij welke klachten dan ook, bij mens én dier.
    Héél erg bedankt voor de behandeling. ��

  • #12

    annemarie Jansen (donderdag, 15 oktober 2020 14:38)

    zaterdag bij Hilda geweest een quantum resonantie meting voor Nikkie. Ik moet zeggen dat ik zelf erg gespannen was.. want tja wat komt er uit zo'n meting .. stel dat het niet goed is en dan,.. maar ik ben zo blij dat ik geweest ben.

    Ik top al jaren met Nikkie mijn labrador. Al heel lang jeuk, haar gedrag is anders geworden en ze slaapt veel . Ze is pas 3,5 maar loopt en slaapt als een 10 jarige lab.

    Maar uit de meting kwam dan ook dat Nikkie te korten heeft zoals B vitamines, vitamine C en IJzer te kort.
    Alles wordt door Hilda helemaal uitgezocht en getest of de supplementen bij Nikkie passen. Ik vond het een beetje ongeloofwaardig dat je dit met een biosensor kan doen.. nooit van gehoord maar jeetje wat is dat ook bijzonder. Want alles klopte ook zo... Nikkie zit nu 5 dagen aan de supplementen en wat doet ze het goed ! Ze is weer aan het spelen, de jeuk is er nog wel maar we zien verandering in de vacht en ook het krabben is een heel stuk minder.
    over 6 weken gaan we terug en nemen we gelijk onze andere 2 labradors ook mee. Want dit is echt een aanrader. De Dierenarts gaf alleen maar aan dat het wel over zou gaan en gewoon maar apoquel moesten geven.. nou niet dus .. wij zijn om! en gaan voor de natuurlijke manier.

    ik zelf loop ook al jaren met klachten, en ga mezelf ook eens door laten meten bij Hilda. Ik heb er alle vertrouwen in .

    Hilda is een warm persoon met gevoel voor mens en dier en neemt de tijd om alles uit te leggen. Bijzonder zoals zij werkt en het is ook zo voelbaar. Nikkie werd helemaal rustig bij Hilda... Ongelooflijk wat een mooi en bijzonder mens!

    Dank Hilda voor je inzichten!

    Tot gauw

    Liefs Annemarie

  • #11

    Pamela Derksen (vrijdag, 25 september 2020 15:26)

    Jeetje..wat is dit bijzonder.. de quantum resoantie meting bj honden. Loop al zo lang te tobben met mijn hond. Dierenartsen weten het niet meer ... was ten einde raad.. omdat mijn hond zo ziek leek wilde de dierenarts hem inlaten slapen. pas 4 jaar !!
    Ik dacht ga ik niet toe laten en heb contact opgenomen met Natuur Praktijk Arnhem. Aan de telefoon al een heel goed gesprek gehad en Hilda dacht gelijk mee. Donderdagavond 17 september voor de meting geweest.. en mijn hond had erg veel tekorten.. vitamine C laag, lysine laag , allerlei aminozuren, spijsvertering slecht, zink te kort.. kortom er kwam veel uit. Mijn hond was loom , sliep veel weining eetlust.. maar alles viel op zijn plek. Nu een week verder en hij leeft weer op, eet meer, speelt weer, en zijn klachten lijken te verminderen. Zo bijzonder! ik ben helemaal om en ga niet meer naar de dierenarts. Ik heb binnenkort een nestje pups en Hilda gevraagd of ze ze wil door meten gelijk naar de geboorte om gelijk te zien hoe het immuunsysteem is. En dan ook na de 1ste enting komt Hilda ze weer meten. Ben erg benieuwd maar heb het volste vertrouwen er in! Hilda je bent een topper en wat genoot mijn hond van jou rustige energie. Hij wilde niet eens mee naar huis! Hij bleef bij jou zitten toen ik naar huis wilde. Geweldig. Mijn dank is groot !

    En ik wil iedereen adviseren! twijfel je nog ? Niet doen ! Dit heeft zoveel meer waarde de meting!!

  • #10

    Desiree Leenaars (dinsdag, 22 september 2020 16:30)

    Ik heb na overleg met Hilda , en na jarenlang ervaring met de supplementen van Bio vitaal
    Ook besloten om er een aantal in te zetten voor mijn lieve hond Pucky . Ze heeft wat lichte jeukklachten en wordt in November 10 jaar en wil haar lever ondersteunen en haar zenusgestel en de jeuk en ook de darmflora!
    Hilda is een bijzonder warm en toegewijd mens die in bezit is van kennis én ervaring op het gebied van lijf en leden en dieren! Deze bioresonantie meting is absoluut een aanrader enking om inzichten te krijgen en energieker en meer in balans te komen
    Ik zeg doen! ��

  • #9

    Marion en Donna (zondag, 20 september 2020 14:10)

    Gisteren zijn we voor de eerste keer bij Hilda in Renkum geweest.
    Donna had al meerdere malen oorontstekingen gehad en we kwamen niet meer verder.
    Ook was zij al zwak op maag en darmen. En daardoor veel problemen.
    Uit de meting kwam heel veel en mijn vermoeden van maag werd ook bevestigd.
    We gaan met alle supplementen en adviezen lekker aan de slag en zien het weer positief in om mijn lieverd weer op de goede weg te helpen.
    We vonden de meting erg prettig, het ging heel relaxed en Hilda neemt alle tijd!
    Héél erg bedankt Hilda! En tot over 8 weken!

    Lieve groeten van Marion en Donna

  • #8

    Natascha (vrijdag, 18 september 2020 15:39)

    Gisteren bij Hilda geweest voor de 2de Quantum resonantie meting. Onze hond heeft al jaren jeuk! Door de meting kwamen we er achter dat Boris een groot zink en C te kort heeft. Nu naar 8 weken is er zoveel veranderd! Boris heeft sinds jaren geen jeuk meer zijn vacht is echt heel mooi en glimt helemaal. De 2de meting liet een groot verschil zien! Wat een verbetering! Dank je wel Hilda!! Dit was zo mooi om te zien ! En dan ook echt te ZIEN. Hilda is een op en top vakvrouw en geeft overal uitleg. Ze laat de meting helemaal zien en legt alles goed uit . Ze is ook heel fijn in omgang met onze Boris. Die een heel verleden heeft maar al heel snel vertrouwde hij Hilda volledig. Zo mooi en zo dankbaar. Nu gaan we verder met de volgende stappen, nog even kijken of we nog iets meer verbetering er in kunnen krijgen. Maar o wat genieten wij weer van onze Boris. Hilda heel erg bedankt voor al jou rust en inzichten ! Tot gauw weer.

  • #7

    Nicole (vrijdag, 11 september 2020 20:20)

    Ja hoor natuurlijk! Misty heeft patella luxatie aan beide achterpootjes. De dierenarts wilde opereren maar Misty komt heel slecht uit de narcose en bij zo’n ingrijpende operatie zou ze nog veel langer onder narcose moeten. In juli heb ik jou benaderd Hilda en zijn we met supplementen gestart. Het viel op dat ze al snel veel levendiger werd, wil meer met de bal spelen, daagt uit en de laatste weken trekt ze echt sprintjes tijdens het wandelen. Ze is veel gelukkiger en wij natuurlijk daardoor ook. Liefs Nicole en Misty

  • #6

    Thea (vrijdag, 11 september 2020 13:17)

    Ervaring Quatum resonantie meting :


    Dinsdag had ik een afspraak met Hilda in haar praktijk in Renkum.
    Ik had 2 hondjes bij mij om uit te meten omdat zij zich wat onbestendig voelen en dierenartsenbezoek met allerlei bloedtests niets uitwees. Zoeiezo probeer ik mijn honden op een natuurlijke manier gezond te houden en hoewel ik al een holistische dierenartsenpraktijk bezoek met andere honden liet mijn nieuwsgierigheid naar deze wijze van “genezen” deze afspraak maken.
    Hilda nam alle tijd om er voor te zorgen dat de hondjes zich op hun gemak voelden voor ze de meting kregen. Na de meting kreeg ik goede uitleg over wat, wat betekende en wat er eventueel loos zou zijn met ze. Er is een aantal supplementen ingezet om hen zich beter te laten voelen. Over 8 weken zullen we met een nieuwe meting zien of de supplementen hun effect hebben en daarvoor hoop ik natuurlijk wat verandering in de gedragingen van deze hondjes te kunnen waarnemen.





  • #5

    Susanne (vrijdag, 11 september 2020 13:15)

    Bioresonantie Meting :



    Ik kwam bij Hilda omdat ik zo ontzettend lang al tob met vermoeidheid. Totaal nergens meer zin in , depressief. Veel rug pijn, slaap problemen.

    ik heb een bioresonantie meting gedaan bij Hilda en wat was dat een eye-opener!! Waar i kal lang mee liep te tobben , oververmoeidheid kwam voor uiteen vervette lever. Na wat supplementen te hebben genomen is mijn lever hersteld en voel me super energiek, opgewekt en heerlijk ! Daarnaast had ik ook last van mijn gewrichten maar ook dat de lever verbeterde en ik fitter werd en mijn afval stoffen makkelijker kon uitscheiden zijn die inmiddels ook verminderd. Zo heerlijk ! Ik huppel door het leven. En dankzij de voeding adviezen en om de 2 maanden een meting blijf ik me goed voelen !

    Voor iedereen een aanrader ! Laat je op zijn tijd een door meten en zeker door Hilda. Hoe kundig je ze begeleid en adviseert !



    Toppertje bent je Hilda !

    thnx Liefs Susanne

  • #4

    mariette (vrijdag, 11 september 2020 13:15)

    Ervaring van een cursist met reiki behandelingen en Reiki cursussen.



    Mariëtte:



    mijn ervaring met de behandel methode van Hilda is erg bijzonder.



    Ik liep met een flinke depressie .Door de depressie had ik veel lichamelijk klachten . Ik nam contact op met Hilda om te kijken en informeren of zij iets voor mij kon betekenen.

    Na de intake besloten we om voor Reiki behandelingen te gaan.



    Door haar ben ik tot andere inzichten gekomen en kon ik eindelijk aan mezelf toekomen.

    Haar behandelingen zijn rustig, liefdevol en respectvol. Hilda neemt de tijd voor je . En er gebeurde zoveel in en met je ...

    In die tijd ben ik ook gaan afbouwen met de anti- depressiva ( in overleg met mijn behandelend arts)

    De Reiki behandelingen hebben mij wel degelijk hierin ondersteund

    Daarnaast heb ik bij Hilda nog de Reiki 1 en Reiki 2 cursus gedaan. Een reis vol wonderen!!!!



    Omdat ik heb ervaren wat Reiki voor mij deed en nog doet , ben ik dankbaar dat ik nu ander mensen mag helpen! Maar ook kan en mag ervaren hoe ik zelf gegroeid ben in mijn eigen stukje bewust zijn !

    Dank aan Hilda Arnoldussen , mijn Reiki Master !



    Mariette

  • #3

    Thea Scholten (vrijdag, 11 september 2020 13:14)

    Ervaring van een reiki behandeling :



    Thea Scholten :



    Ik ben met de onderstaande klachten, naar mijn eerst afspraak met Hilda gegaan:

    - Een trage schildklier

    - te hoge bloeddruk

    - tintelingen over mijn hele lichaam

    - trillende handen

    - vaak duizelig

    - op watten en kussentjes lopen

    - regelmatig erge oorsuizingen

    - wazig zien

    - slecht slapen



    Mijn eerste ervaring met Hilda was erg prettig. Zij neemt ruim de tijd om naar jouw klachten en problemen te luisteren! Hilda stelt je gerust en geeft je meer inzicht over het functioneren van je lichaam en hoe je er mee kunt om gaan.



    Via de meting met een Quantum-resonantieapparaat, werd bij mij geconstateerd dat mijn lichaam een te kort had aan bepaalde vitamines en mineralen. Ook de stress bleek een grote boosdoener! Samen met Hilda hebben wij naar mijn voedingspatroon gekeken en zijn met behulp van diverse supplementen , mijn problemen te lijf gegaan .

    Door diverse reiki behandelingen, verminderd de stress en ook nog andere klachten bij mij.



    Ik ben mij nu bewust geworden van de kracht in mijn eigen lichaam en ga door de behandelingen en adviezen van Hilda , in kleine stapjes vooruit!



    Door de behandelingen van Hilda en met de steun van mijn man , zie ik de toekomst weer positief in!



    Thea Scholten

  • #2

    ingrid (vrijdag, 11 september 2020 13:13)

    Ervaring van een Reiki cursist :



    Ik heb Reiki 1 & 2 cursus gevolgd zonder verwachtingen maar met een open hart ! Voor iedereen zal het anders zijn, maar voor mij was het een echte verrijking voor mezelf. Intens met een lach en een traan en veel warmte de cursus ervaren. Met liefdevolle en positieve energie sta ik aan het begin van een nieuwe weg die ik mag gaan bewandelen. Ik ben benieuwd naar wat de toekomst me brengen gaan en wat ik voor anderen kan gaan betekenen. Hilda Bedankt , de "klik"die wij hadden maakte het helemaal compleet.



    Ingrid

    ( reiki 1 & 2 cursus gevolgd september/ oktober 2019 )

  • #1

    Thea (vrijdag, 11 september 2020 13:11)

    Ervaring Quatum resonantie meting :



    Dinsdag had ik een afspraak met Hilda in haar praktijk in Renkum.
    Ik had 2 hondjes bij mij om uit te meten omdat zij zich wat onbestendig voelen en dierenartsenbezoek met allerlei bloedtests niets uitwees. Zoeiezo probeer ik mijn honden op een natuurlijke manier gezond te houden en hoewel ik al een holistische dierenartsenpraktijk bezoek met andere honden liet mijn nieuwsgierigheid naar deze wijze van “genezen” deze afspraak maken.
    Hilda nam alle tijd om er voor te zorgen dat de hondjes zich op hun gemak voelden voor ze de meting kregen. Na de meting kreeg ik goede uitleg over wat, wat betekende en wat er eventueel loos zou zijn met ze. Er is een aantal supplementen ingezet om hen zich beter te laten voelen. Over 8 weken zullen we met een nieuwe meting zien of de supplementen hun effect hebben en daarvoor hoop ik natuurlijk wat verandering in de gedragingen van deze hondjes te kunnen waarnemen.