Commentaren: 30
 • #30

  Angelina en Boef (zaterdag, 17 februari 2024 07:55)

  Boef , onze doodle , is erg onzeker. Veel last van diarree klachten, blaf tegen alles en iedereen. Wil niet geaaid worden en eten een groot probleem. Bij de Natuur Praktijk hebben we Boef laten door meten . Wat een kundigheid heeft deze vrouw in zich ! Ze legde alles perfect uit en geen moeilijke termen, woorden maar gewoon jip en janneke taal. Het was voor ons heel duidelijk wat er met Boef is. Na een paar weken andere voeding, inzet supplementen is Boef zo opgeknapt. Is happy wil geaaird worden , ontlasting is beter. We blijven bij de Natuur Praktijk op consult. Na 8 weken zo veel verbeterd! We blijven met Boef bij Natuur Praktijk Arnhem onder behandeling en gaan na het herstel onze hond om de 6 maanden meten . Dan zijn we er optijd bij als er iets is. Wat een openbaring! En wat een deskundige vrouw ! Dank je wel Hilda !!

 • #29

  Sachja en Beer (donderdag, 28 december 2023 14:24)

  Jeetje wat een zoektocht... mijn hondje altijd ziek. Niet willen eten, niet willen wandelen, vaak diarree. Zo zielig maar volgens de dierenarts was er niks meer aan te doen.. alleen inslapen was een optie indien het niet goed zou gaan! Daar liet ik het niet bij zitten en ben opzoek gegaan naar een holistische manier en kwam uit bij Natuur Praktijk Arnhem. Helaas een wachttijd maar die was het zeker waard om te wachten. Het is niet voor niets zo druk dacht ik bij mezelf! Eindelijk konden we komen , wat was dat fijn en aangenaam. De kennis maken met Hilda was top ! Fijn gesprek en ze legt alles zo goed uit. Ze neemt de tijd voor je hond . De meting gaf veel aan en in alles wat Hilda vertelde herken ik mijn hond. Het klopt helemaal, wat een kennis heeft deze vrouw !!! Na een paar weken is er ook al zo'n verandering zichtbaar ! mijn hond wandelt weer mee, ze eet weer lekker en alle klachten zijn al zo minder geworden ! Echt een aanrader. Deze vrouw is echt een honden lief hebber werkt met haar hart en passie voor het dier ! Zo dankbaar tot nu toe. In januari de hermeting dus ben erg benieuwd maar ik zie al zo veel verbetering !! Dankbaar hier voor !

 • #28

  Machteld Aberson (dinsdag, 27 juni 2023 15:24)

  Met mijn pup Bisou ging het niet goed. Ze was lusteloos, somber, gedroeg zich niet als een jonge hond. Begin 2022 kon ik terecht bij Hilda. De meting gaf slechte resultaten aan: waardes die hoog moesten zijn waren verlaagd, wat laag moest zijn was verhoogd. Hilda schreef verschillende supplementen voor en een meting in januari dit jaar gaf al een verbetering te zien. Het ging ook al beter met Bisou: ze was vrolijker, actiever en zelfverzekerder.
  Vandaag de laatste meting gehad en wauw!, wát staat ze er goed voor!! We blijven nog twee supplementen geven ter ondersteuning, maar voor de rest is Bisou een blije, lieve, vrolijke hond. Dit alles dankzij de professionele en liefdevolle inzet van Hilda Arnoldussen. Ook namens Bisou DANK JE WEL Hilda, we zijn je heel dankbaar�

 • #27

  Saskia met Duncan (maandag, 12 juni 2023 21:26)

  Wat is dat mooi die meting om te kunnen zien wat nu de oorzaak is vannde klachten die er spelen. Het wordt zeer vakkundig door Hilda uitgelegd en ze denkt echt mee om te kijken wat we kunnen doen kwa inzet supplementen en voeding. Wij gaan aan de slag met de voeding en een paar supplementen en over 10 weken gaan we terug. Ik heb er een erg goes gevoel bij. Zeker ook omdat Hilda Op al mijn vragen een fijn antwoord geeft.

  Echt een aanrader Natuur Praktijk Arnhem

  Groetjes Saskia van de Gronden

 • #26

  Nancy en Yakini (zondag, 04 december 2022 10:14)

  Nou veel gelezen en voorbij zien komen op Facebook dus afspraak gemaakt met Hilda voor mezelf en mijn Hond de Rhodesian Ridgeback Yakini van 11.5 jaar.
  Leuke vrouw en voelde gelijk een klik met haar.
  Ik zat dichtbij de ziekte van crohn bij de meting en dat waren ook mijn ergste klachten.
  Na de supplementen gelijk de eerste week ging er echt een wereld voor me open had nog nooit zonder buikpijn na het eten gehad en voor mij is er echt een wonder gebeurd.

  Yakini had last van kale plekken op haar huid met haaruitval en was er mee naar de DA geweest en gelijk weer Antibiotica waar ik niet zo blij mee was maar ja je gaat het dan maar proberen want je wilt je hond graag nog wat langer bij je houden.
  Nou bij de meting van Yakini waren er ook wat dingen wat er uit kwam maar voor haar leeftijd op zich redelijk goed.
  Gelukkig altijd Kvv en geen entingen de laatste jaren.
  Nu gaat het bij haar wat langzamer maar ze was van de week weer aan het spelen met andere hondjes en ze ruikt bijna niet meer en de plekken hebben nog wat tijd nodig maar het gaat de goede kant op.
  Ben benieuwd naar de volgende meting.
  Nou Hilda ben blij dat ik bij je terecht gekomen bent en bedankt al tot nu toe voor alles en ook de goede uitleg.

  Groetjes Nancy en Yakini.

 • #25

  Patrick de Laar (maandag, 21 november 2022 22:33)

  De afgelopen maanden zijn wij met onze Joep bij Hilda in behandeling geweest met artrose klachten. Onze joep wilde niet meer lopen, had erg veel pijn. Metacam raakte hij van aan de diarree, librella werkte niet goed genoeg en we zagen geen verbetering. Via Facebook kwamen wij in contact met iemand die ons Natuur Praktijk Arnhem adviseerde. Ik stond er niet open voor. Ben niet voor de alternatieve manier van genezen , maar tijdens het telefoon gesprek kreeg ik een goed gevoel bij de therapeute. Ze gaf al zoveel adviezen. We zijn 6 maanden verder en we herkennen onze Joep niet meer terug, hij rent weer, eet weer lekker en zijn pijn klachten zijn erg afgenomen. Voeding goed aangepast en mooie vitamine pillen ingezet en ook natuurlijke pijnstillers. Geen diarree meer van alle troep maar gewoon een mooi manier van ondersteunen. Goede uitleg en ook goede ondersteuning de afgelopen maanden op afstand.
  Dankbaar dat ik mijn Joep weer terug heb.
  Joepie de poepie !!!!

  Dank je wel Natuur Praktijk Arnhem ! een mooie manier van werken !

 • #24

  Angelique (maandag, 21 november 2022 22:13)

  Vandaag met onze Labradoodle bij Hilda geweest voor een meting. het ontvangst was al erg fijn. We konden even plaats nemen in de wachtruimte, we waren iets te vroeg, maar omdat we uit Duitsland komen zijn we liever te vroeg dan te laat...
  We kregen een heerlijke kop koffie aangeboden. Hilda kwam ons halen voor de meting en onze Qwando was gelijk helemaal gek van Hilda.
  De meting gaf ons veel inzicht, wat een deskundige uitleg van de meting en wat we kunnen gaan doen met de huidige jeuk klachten, pootjes likken , kale plakken. Het is heel duidelijk waardoor de klachten voor komen. We gaan nu gericht werken , we hebben een duidelijk voeding advies gekregen en supplementen ook gelijk mee gekregen. Hilda maakt gelijk een verslag van de meting. Erg fijn want de uitleg is veel maar erg goed !! Maar onthouden ho maar :-)
  Maar nogmaals wat een respect voor deze manier van werken en de uitleg. Hilda is echt een professional in der werk. Veel ervaring en goede uitleg. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen !
  Dank je wel Hilda en een lieve knuffel van Qwando ! Die alleen maar bij jou wilde zitten .. dat zegt ons al genoeg.
  Tot in jannuari 2023 !

  Hartelijke Groet van ons
  Angenlique, Hans en Qwando

 • #23

  Marion van engen (donderdag, 07 juli 2022 15:23)

  Vorig jaar voelde ik me ontzettend moe en lusteloos, nergens zin in.
  Lag na het wandelen met de hond hele middagen te slapen.
  Moe naar bed en moe weer op.
  Geen leven dus.
  Vermoeden was gluten.
  Na de 1e meting bleek ik lekkende darm syndroom te hebben.
  Waar ik onbewust waarschijnlijk al jaren mee door had gelopen.
  Daardoor ook schildklier problemen, reumatische artritis etc ontwikkeld door tekorten.
  Strak dieet is dan noodzakelijk.
  Wat ik ook heb gedaan en met de nodige suplementen aan de slag en na 4 mndn ging het al iets beter..afgelopen dinsdag ( na 4 mndn) voor een hermeting bij Hilda geweest, en bleek dat mijn dunne darm geheeld was!
  En de lekkende darm niet meer meetbaar.
  De dikke darm moet nog ondersteund worden maar ik begin weer vitamines en mineralen vast te houden.
  De vergiftiging van mijn lijf door afvalstoffen is gestopt.
  Nu begint eindelijk het opbouwen van mijn lijf weer.
  Ik kan niet uitleggen hoe opgelucht ik ben en hoe ontzettend veel beter ik me ben gaan voelen.
  En dat binnen een jaar.
  Met de deskundige begeleiding van Hilda is het goedgekomen, en ik ben haar dan ook intens Dankbaar!

  Lieve groetjes,
  Marion

 • #22

  Barbara (donderdag, 10 maart 2022 09:54)

  Wat zijn we dankbaar dat we jou website hebben gevonden. Onze hond heeft al jaren last van de IBS. chronische darmontsteking. De DA heeft na de zoveelste antibiotica kuur geadviseerd onze trouwe viervoeter van nog geen 4 jaar in te laten slapen. Maar ik had slapen lozen nachten .. er moet toch meer mogelijk zijn.. zo bleef ik maar malen en zo starte mijn zoektocht en kwam ik bij Hilda uit.

  Wat is dat een fijn warm persoon en wat heeft ze ons goed geholpen. We zijn nu 6 maanden verder en onze Rex is er nog steeds en hoe!!!

  helemaal terug in zijn kracht, geen maagpijn meer , lekker over op KVV i.p.v. hypoallergene brokken . Hij doet het zo goed! goed aangekomen , Rex was erg mager. Maar eet slaapt speelt wandelt weer. Wij gaan om de 6 maanden voor een hermeting zodat we het goed in de gaten kunnen houden hoe de spijsvertering blijft gaan.

  Maar dit hadden we nooit verwacht en we zijn zo dankbaar dat door de meting we de juiste inzichten kregen en gericht konden gaan werken aan de IBS.

  we moeten 1,5 uur rijden maar het is het zo waard! Mensen echt geloof me.. ga naar Hilda !

  Dus dank Hilda en een lieve knuff van Rex.

  Want ja als we bij Hilda komen is Rex nog eerder binnen dan wij en dat gebeurde bij de Da echt niet !

  Vol liefde en passie werkt Hilda in haar praktijk !

 • #21

  chantal (maandag, 27 december 2021 13:45)

  We waren een beetje radeloos.. onze labradoodle had zo veel klachten.
  niet lekker eten , maagpijn , haar uitval , futloos enz.. ze was ook zo mager geworden maar niemand wist de oorzaak.
  Bij Hilda gekomen in de praktijk , met veel liefde en passie had ze aandacht voor Lala. De meting werd duidelijk uitgelegd en de supplementen die geadviseerd werden ook. We konden de supplementen ook gelijk meenemen. We liepen met een goed gevoel de praktijk bij Hilda weer uit. Hilda gaf wel aan dat het de tijd nodig had. Ze had van allerlei adviezen mee gegeven ook voeding advies.. en het werkt. Door de supplementen eet Lala weer we hebben er wat dingetjes aan toegevoegd zoals Hilda zei en de supplementen en nu naar 4 weken zien we al resultaat. Ze eet beter, speelt weer. vacht komt goed terug . Ze loopt weer lekker mee met de wandelingen en wat genieten wij weer. Over 4 weken gaan we voor een her-meting. Wij zijn heel erg benieuwd hoe Lala er dan voor staat. Maar dit resultaat is als zo super fijn!!

  Echt een aanrader de Natuur Praktijk Arnhem. Hilda werkt vol passie aan het opknappen van je hond, beter als van dokter naar dermatoloog naar wat dan ook ... ze heeft het druk en ook wij moesten even wachten voor een afspraak maar het is het zeker meer dan waard!!

 • #20

  Ans Jansen (woensdag, 29 september 2021 23:14)

  Maandag 27 september bij Hilda in de praktijk geweest voor onze keeshond die erge jeuk heeft.. uit de meting kwam al snel de oorzaak naar buiten. Onze hond wil momenteel ook niet goed eten.. maar dankzij het advies wat Hilda ons gaf eet onze hond sinds dinsdag weer goed.. we zijn nu pas 2 dagen verder maar hoe het kan door het voer of door de supplementen ,maar we zien al verbetering.. hij is happy al meer en kwam zelfs vanavond met zijn bal aan zetten ..dit heeft hij maanden niet gedaan. We waren best sceptisch maar wat is Hilda een fijne therapeut. Ze legt alles uit en we zagen gelijk dat het goed zat want onze Bo ging heerlijk bij Hilda liggen en dat doet hij alleen als hij je vertrouwd
  We gaan met alles aan de slag en tot over 8 weken ! Ben erg benieuwd..nu al

  Maar heb er alle vertrouwen in
  Groet Ans Jansen

 • #19

  Saskia (maandag, 07 juni 2021 19:30)

  In februari voor het eerst geweest met mijn hond bij Hilda. Mijn hond heeft al langer ontstekingen die niet overgaan. Al vele opties geprobeerd. En niets werkt afdoende. Na de eerste meting bleek dat hij meerdere tekorten had. Kreeg voedingssupplementen van
  Hilda en als snel resultaat. Niet zo zeer in eerste instantie mbt de ontsteking maar wel in energie, de wil om te leven, vrolijk, zijn mooie vacht weer terug, makkelijk lopend, weer willen zwemmen en daarna geen oorontstekingen. Zijn gedrag naar andere honden is heel positief veranderd of te wel ik heb mijn hond weer terug. De ontstekingen zitten er al lang en dat heeft tijd nodig om volledig te herstellen. Binnenkort mijn 4de meting en ik ben weer benieuwd hoeveel aandachtspunten nu weer van de lijst gaan. Daarnaast is het fijn dat hilda betrokken is bij je hond! Gewoon top! En je elke keer ziet wat de verbeteringen zijn met de vorige metingen. Maar bovenal zijn de metingen niet belastend voor je hond. Hij gaat met plezier naar binnen.

 • #18

  Nathalie Roos (vrijdag, 04 juni 2021 20:44)

  Maandag 10 mei voor het eerst telefonisch contact gehad met Hilda. We hebben een erg gevoelige Zwitserse witte herder die bang is voor veel geluiden, vreemde mensen en ook veel verschillende andere situaties. Ze is snel gestrest en lijkt altijd het ergste te verwachten. Door gedragstherapie en medicatie hebben we wel wat bereikt, maar haar leven, en ook dat van ons, is vaak best moeilijk door alle aanpassingen.
  Omdat ze de auto eng vind, en ook vreemde mensen konden we niet naar de praktijk. Na mijn hele verhaal telefonisch te hebben gedaan werd besloten om eerst wat supplementen in te zetten zodat de stress en angst minder zou worden. En al heel snel zagen we verschil. Ze begon meer en langer te slapen. Zelfs achter in de tuin lag ze soms weer even te slapen. We hebben nog een lange weg te gaan maar elke keer verbaas ik me over dingen die ik zie bij haar en hoe goed ze reageert op de supplementen.
  Vandaag stapte ze uit haar zelf de auto in en zelfs de dierenarts zei dat ze Jazzlinn minder gestrest vond :)
  Hopelijk kunnen we over een tijdje ook een meting doen en in de toekomst misschien zelfs de medicijnen afbouwen.
  Hadden we dit maar eerder geprobeerd.
  Hilda, heel erg bedankt voor de hulp tot nu toe!


 • #17

  Nanda (donderdag, 20 mei 2021 11:10)

  per 23 maart ben ik bij Hilda gekomen voor een meting voor mijn Border Collie. Haar gedrag was anders, ze gedroeg zich als een oud hondje. Had jeuk klachten en ze was niet happy.
  Met de meting bij Hilda kwam er uit dat haar voer niet goed wordt opgenomen en ze veel tekorten had. Hilda legde uit dat door brokken te geven deze te droog kunnen zijn en daardoor ook een te droge vacht/ huid kan geven.
  Op advies van Hilda ben ik overgegaan op vers vlees. En zijn we ook supplementen gaan inzetten voor de jeuk en haar sloomheid. 19 mei de 2de meting gehad. Ik zelf zag al dat er verbetering is, ze rent weer , is actiever geen jeuk meer! maar was wel benieuwd wat de 2de meting zou aangeven.
  Nou dat was duidelijk maar liefs 6 punten verbeterd!
  We gaan nu nog even door met de supplementen en gaan het vers vlees verder uitbreiden. over 3 maanden gaan we voor een 3de meting. Ben zo dankbaar dat we het op deze manier hebben kunnen oplossen.

  De DA dacht aan haar hormonen en wilde haar laten steriliseren. iets wat ik niet wilde, maar volgens de DA noodzakelijk was... maar nu we weten dat het om te korten ging en verkeerde voeding ben ik zo blij dat het opgelost is en Lysa niet gesteriliseerd hoeft te worden.

  Ben echt blij dat is deze meting heb laten doen en zoveel inzichten gekregen.
  Dank je wel Hilda
  Mooi werk doe je en met zoveel gevoel en compassie !

  Een lieve groet van Nanda en een poot van Lysa!

 • #16

  angelica de haan (vrijdag, 16 april 2021 13:06)

  2 weken geleden voor een meting geweest in de praktijk van Hilda. Mijn hondje is erg angstig en nerveus en kan eigenlijk nooit met haar ergens naartoe omdat ze helemaal gaat trillen en dan ook spontaan de plas laat lopen. Bij binnenkomst negeerde Hilda haar, wat ik even vreemd van .. want waarom begroet je mij wel maar negeert mijn hond.. maar dat werd mij al snel duidelijk.. Hilda negeerde Roos zodat ze zelf contact zou zoeken met Hilda en dat gebeurde. ( Hilda wist van de te voren dat Roosje nogal angstig is voor contact). Maar het ging dan ook super , nadat Ross contact had gemaakt met Hilda was het ijs gebroken.. ze wilde zelfs niet meer mee naar huis. De meting ging ook goed , er kwam uit wat we al verwacht hadden. Door de stress en angst is haar spijvertering niet goed. Ze heeft echt erge stress! de afgelopen 2 weken de adviezen goed opgevolgd en ik zie al duidelijk een verbetering . Roos is al minder gestrest. Eet weer beter , ontlasting verbeterd en de stress lijkt ook minder. Ze is afgelopen week mee geweest in de auto en dat ging beter dan ooit er voor ! Ik ben een blij baasje en Roosje voelt zicht een gelukkig hondje. Wat een meting al niet kan betekenen. Het is mooi zoals je zelf mee kan kijken bij de meting , ziet wat er is met eigen ogen en gelijk ook de supplementen kan meenemen. Gelijk aan de slag. Erg fijne manier van werken en een super goed gevoel heeft mij dit gegeven. Over een paar weken mogen we weer. Binnenkort ook mijn ander hond Dowan naar Hilda.

 • #15

  Claudia Mahler (donderdag, 01 april 2021 18:01)

  Daar zit je dan met je jonge hond van 9 maanden die nauwelijks wil eten , veel te weinig levenslust heeft, en te veel slaapt.
  Mensen roepen ja dat is een Doodle ding, maar dat weigerde ik te geloven
  Iedere hond is uniek en niet omdat je een Doodle bent dat je dan niet eet.
  Ik volgde Hilda al een tijdje, dus heb een afspraak gemaakt
  Ik ben niet meer zo van de reguliere artsen en dierenartsen die je volproppen met medicijnen dus hoopte op een natuurlijke oplossing
  Doodle doorgemeten door Hilda, en ze kreeg 4 supplementen mee
  Ik had eerst moeite om ze erin te proppen maar toch doorgezet en wat een verschil na een maand!!
  Ik heb een hond die superveel energie heeft en ze eet!!!! Ze heeft zelfs trek!!!
  Ga niet lopen klooien met je hond, het is zo superfijn om te weten wat er scheelt en daar op verder te kunnen schakelen qua voeding etc.
  Ik wil het van de daken schreeuwen: DOEN!!!
  Liefs Claudia & Doodle

 • #14

  Angelica den Boom (donderdag, 01 april 2021 11:14)

  Jeetje!! Wat is dit een een prachtige manier van werken! Ik kwam via facebook bij Natuur Praktijk Arnhem. Na telefonisch contact te hebben gehad met Hilda werd mij al zo veel duidelijk. Ze gaf goede informatie en was open over haar mening en over het werken op een natuurlijke manier.
  Mijn hondje Diva is erg ziek geworden na de entingen. Maar niemand kan mij helpen. Volgens de dierenartsen is het een allergie maar Diva is al vele malen getest ,maar er kwam niks uit.. ze heeft erge huid problemen, gewrichtsproblemen, ontstekingen, ze eet slecht, veel diarree . Met Hilda veel besproken en langs geweest voor een meting! WAT BEN IK DANKBAAR !
  Uit de meting kwa voort dat Diva een Leaky Gut heeft, of te wel een lekke darm syndroom. Alles viel op zijn plek. Hilda legt het zo fijn uit en stuurde ook informatie toe wat het inhoud en wat het doet.
  We zijn diverse supplementen gaan inzetten en over van hypoallergene brok naar vers vlees .... WAT EEN VERSCHIL!

  afgelopen week de 2de meting gehad en wat is er veel verbeterd! Diva is happy, goede ontlasting, de huid problemen en jeuk zijn er nog maar vele male minder. Na 8 weken kan het ook nog niet volledig goed zijn, maar we gaan nog door !
  Maar mijn hondje heeft geen pijn meer , zelfs de gewrichten zijn verbeterd! Geen jeuk meer , huidklachten zijn verminderd en de ontlasting is goed! Ze speelt weer en is weer happy!
  Dank je wel Hilda ! Wat ben jij een vakvrouw! Ook jou reactie op vragen die ik stelde tijdens de eerste weken , je reageerde gelijk , denkt mee en dat geeft zo veel rust!

  namens Diva en mij heel erg bedankt en ik ga het zeker verspreiden dat hondjes zeker kunnen opknappen door goede voeding en supplementen !

  Nogmaals dank en tot eind mei !

  Een knuff van Diva en en XX van mij

  Groetjes Angelica

 • #13

  Manuela Vd Bogaert (zaterdag, 02 januari 2021 11:53)

  Ik ben op advies van iemand in deze praktijk terechtgekomen.. nadat ik met mijn hond Balou al bij 2 verschillende dierenartsen geweest was, waar ik 2 verschillende “oorzaken” te horen kreeg, met bijbehorende prednison injecties plus peperduur anallergeen voedsel ... maar helaas zonder resultaat�. Balou had last van vreselijke jeuk en daardoor kale plekken over zn hele corpus. Zijn rug, zijkanten en borst waren één groot gebied waar steeds meer, totaal kale plekken verschenen en schilfers. Dit alles plús de ondraaglijke jeuk waren voor mij reden genoeg om naar alternatieven te gaan zoeken. Ik ben dus hier terechtgekomen en na 1 meting werd meteen duidelijk was er was .... vitamine C tekort .... ik wist niet wat ik hoorde ... zo simpel kon het dus zijn. Ik heb vitamine C plus een potje B6 meegekregen en Balou knapte zienderogen op. Zijn vacht is weer helemaal mooi en vol en de jeuk is weg !
  Kortom .. ik schreeuw t van de daken, om een bezoekje te brengen aan deze praktijk, bij welke klachten dan ook, bij mens én dier.
  Héél erg bedankt voor de behandeling. ��

 • #12

  annemarie Jansen (donderdag, 15 oktober 2020 14:38)

  zaterdag bij Hilda geweest een quantum resonantie meting voor Nikkie. Ik moet zeggen dat ik zelf erg gespannen was.. want tja wat komt er uit zo'n meting .. stel dat het niet goed is en dan,.. maar ik ben zo blij dat ik geweest ben.

  Ik top al jaren met Nikkie mijn labrador. Al heel lang jeuk, haar gedrag is anders geworden en ze slaapt veel . Ze is pas 3,5 maar loopt en slaapt als een 10 jarige lab.

  Maar uit de meting kwam dan ook dat Nikkie te korten heeft zoals B vitamines, vitamine C en IJzer te kort.
  Alles wordt door Hilda helemaal uitgezocht en getest of de supplementen bij Nikkie passen. Ik vond het een beetje ongeloofwaardig dat je dit met een biosensor kan doen.. nooit van gehoord maar jeetje wat is dat ook bijzonder. Want alles klopte ook zo... Nikkie zit nu 5 dagen aan de supplementen en wat doet ze het goed ! Ze is weer aan het spelen, de jeuk is er nog wel maar we zien verandering in de vacht en ook het krabben is een heel stuk minder.
  over 6 weken gaan we terug en nemen we gelijk onze andere 2 labradors ook mee. Want dit is echt een aanrader. De Dierenarts gaf alleen maar aan dat het wel over zou gaan en gewoon maar apoquel moesten geven.. nou niet dus .. wij zijn om! en gaan voor de natuurlijke manier.

  ik zelf loop ook al jaren met klachten, en ga mezelf ook eens door laten meten bij Hilda. Ik heb er alle vertrouwen in .

  Hilda is een warm persoon met gevoel voor mens en dier en neemt de tijd om alles uit te leggen. Bijzonder zoals zij werkt en het is ook zo voelbaar. Nikkie werd helemaal rustig bij Hilda... Ongelooflijk wat een mooi en bijzonder mens!

  Dank Hilda voor je inzichten!

  Tot gauw

  Liefs Annemarie

 • #11

  Pamela Derksen (vrijdag, 25 september 2020 15:26)

  Jeetje..wat is dit bijzonder.. de quantum resoantie meting bj honden. Loop al zo lang te tobben met mijn hond. Dierenartsen weten het niet meer ... was ten einde raad.. omdat mijn hond zo ziek leek wilde de dierenarts hem inlaten slapen. pas 4 jaar !!
  Ik dacht ga ik niet toe laten en heb contact opgenomen met Natuur Praktijk Arnhem. Aan de telefoon al een heel goed gesprek gehad en Hilda dacht gelijk mee. Donderdagavond 17 september voor de meting geweest.. en mijn hond had erg veel tekorten.. vitamine C laag, lysine laag , allerlei aminozuren, spijsvertering slecht, zink te kort.. kortom er kwam veel uit. Mijn hond was loom , sliep veel weining eetlust.. maar alles viel op zijn plek. Nu een week verder en hij leeft weer op, eet meer, speelt weer, en zijn klachten lijken te verminderen. Zo bijzonder! ik ben helemaal om en ga niet meer naar de dierenarts. Ik heb binnenkort een nestje pups en Hilda gevraagd of ze ze wil door meten gelijk naar de geboorte om gelijk te zien hoe het immuunsysteem is. En dan ook na de 1ste enting komt Hilda ze weer meten. Ben erg benieuwd maar heb het volste vertrouwen er in! Hilda je bent een topper en wat genoot mijn hond van jou rustige energie. Hij wilde niet eens mee naar huis! Hij bleef bij jou zitten toen ik naar huis wilde. Geweldig. Mijn dank is groot !

  En ik wil iedereen adviseren! twijfel je nog ? Niet doen ! Dit heeft zoveel meer waarde de meting!!

 • #10

  Desiree Leenaars (dinsdag, 22 september 2020 16:30)

  Ik heb na overleg met Hilda , en na jarenlang ervaring met de supplementen van Bio vitaal
  Ook besloten om er een aantal in te zetten voor mijn lieve hond Pucky . Ze heeft wat lichte jeukklachten en wordt in November 10 jaar en wil haar lever ondersteunen en haar zenusgestel en de jeuk en ook de darmflora!
  Hilda is een bijzonder warm en toegewijd mens die in bezit is van kennis én ervaring op het gebied van lijf en leden en dieren! Deze bioresonantie meting is absoluut een aanrader enking om inzichten te krijgen en energieker en meer in balans te komen
  Ik zeg doen! ��

 • #9

  Marion en Donna (zondag, 20 september 2020 14:10)

  Gisteren zijn we voor de eerste keer bij Hilda in Renkum geweest.
  Donna had al meerdere malen oorontstekingen gehad en we kwamen niet meer verder.
  Ook was zij al zwak op maag en darmen. En daardoor veel problemen.
  Uit de meting kwam heel veel en mijn vermoeden van maag werd ook bevestigd.
  We gaan met alle supplementen en adviezen lekker aan de slag en zien het weer positief in om mijn lieverd weer op de goede weg te helpen.
  We vonden de meting erg prettig, het ging heel relaxed en Hilda neemt alle tijd!
  Héél erg bedankt Hilda! En tot over 8 weken!

  Lieve groeten van Marion en Donna

 • #8

  Natascha (vrijdag, 18 september 2020 15:39)

  Gisteren bij Hilda geweest voor de 2de Quantum resonantie meting. Onze hond heeft al jaren jeuk! Door de meting kwamen we er achter dat Boris een groot zink en C te kort heeft. Nu naar 8 weken is er zoveel veranderd! Boris heeft sinds jaren geen jeuk meer zijn vacht is echt heel mooi en glimt helemaal. De 2de meting liet een groot verschil zien! Wat een verbetering! Dank je wel Hilda!! Dit was zo mooi om te zien ! En dan ook echt te ZIEN. Hilda is een op en top vakvrouw en geeft overal uitleg. Ze laat de meting helemaal zien en legt alles goed uit . Ze is ook heel fijn in omgang met onze Boris. Die een heel verleden heeft maar al heel snel vertrouwde hij Hilda volledig. Zo mooi en zo dankbaar. Nu gaan we verder met de volgende stappen, nog even kijken of we nog iets meer verbetering er in kunnen krijgen. Maar o wat genieten wij weer van onze Boris. Hilda heel erg bedankt voor al jou rust en inzichten ! Tot gauw weer.

 • #7

  Nicole (vrijdag, 11 september 2020 20:20)

  Ja hoor natuurlijk! Misty heeft patella luxatie aan beide achterpootjes. De dierenarts wilde opereren maar Misty komt heel slecht uit de narcose en bij zo’n ingrijpende operatie zou ze nog veel langer onder narcose moeten. In juli heb ik jou benaderd Hilda en zijn we met supplementen gestart. Het viel op dat ze al snel veel levendiger werd, wil meer met de bal spelen, daagt uit en de laatste weken trekt ze echt sprintjes tijdens het wandelen. Ze is veel gelukkiger en wij natuurlijk daardoor ook. Liefs Nicole en Misty

 • #6

  Thea (vrijdag, 11 september 2020 13:17)

  Ervaring Quatum resonantie meting :


  Dinsdag had ik een afspraak met Hilda in haar praktijk in Renkum.
  Ik had 2 hondjes bij mij om uit te meten omdat zij zich wat onbestendig voelen en dierenartsenbezoek met allerlei bloedtests niets uitwees. Zoeiezo probeer ik mijn honden op een natuurlijke manier gezond te houden en hoewel ik al een holistische dierenartsenpraktijk bezoek met andere honden liet mijn nieuwsgierigheid naar deze wijze van “genezen” deze afspraak maken.
  Hilda nam alle tijd om er voor te zorgen dat de hondjes zich op hun gemak voelden voor ze de meting kregen. Na de meting kreeg ik goede uitleg over wat, wat betekende en wat er eventueel loos zou zijn met ze. Er is een aantal supplementen ingezet om hen zich beter te laten voelen. Over 8 weken zullen we met een nieuwe meting zien of de supplementen hun effect hebben en daarvoor hoop ik natuurlijk wat verandering in de gedragingen van deze hondjes te kunnen waarnemen.

 • #5

  Susanne (vrijdag, 11 september 2020 13:15)

  Bioresonantie Meting :  Ik kwam bij Hilda omdat ik zo ontzettend lang al tob met vermoeidheid. Totaal nergens meer zin in , depressief. Veel rug pijn, slaap problemen.

  ik heb een bioresonantie meting gedaan bij Hilda en wat was dat een eye-opener!! Waar i kal lang mee liep te tobben , oververmoeidheid kwam voor uiteen vervette lever. Na wat supplementen te hebben genomen is mijn lever hersteld en voel me super energiek, opgewekt en heerlijk ! Daarnaast had ik ook last van mijn gewrichten maar ook dat de lever verbeterde en ik fitter werd en mijn afval stoffen makkelijker kon uitscheiden zijn die inmiddels ook verminderd. Zo heerlijk ! Ik huppel door het leven. En dankzij de voeding adviezen en om de 2 maanden een meting blijf ik me goed voelen !

  Voor iedereen een aanrader ! Laat je op zijn tijd een door meten en zeker door Hilda. Hoe kundig je ze begeleid en adviseert !  Toppertje bent je Hilda !

  thnx Liefs Susanne

 • #4

  mariette (vrijdag, 11 september 2020 13:15)

  Ervaring van een cursist met reiki behandelingen en Reiki cursussen.  Mariëtte:  mijn ervaring met de behandel methode van Hilda is erg bijzonder.  Ik liep met een flinke depressie .Door de depressie had ik veel lichamelijk klachten . Ik nam contact op met Hilda om te kijken en informeren of zij iets voor mij kon betekenen.

  Na de intake besloten we om voor Reiki behandelingen te gaan.  Door haar ben ik tot andere inzichten gekomen en kon ik eindelijk aan mezelf toekomen.

  Haar behandelingen zijn rustig, liefdevol en respectvol. Hilda neemt de tijd voor je . En er gebeurde zoveel in en met je ...

  In die tijd ben ik ook gaan afbouwen met de anti- depressiva ( in overleg met mijn behandelend arts)

  De Reiki behandelingen hebben mij wel degelijk hierin ondersteund

  Daarnaast heb ik bij Hilda nog de Reiki 1 en Reiki 2 cursus gedaan. Een reis vol wonderen!!!!  Omdat ik heb ervaren wat Reiki voor mij deed en nog doet , ben ik dankbaar dat ik nu ander mensen mag helpen! Maar ook kan en mag ervaren hoe ik zelf gegroeid ben in mijn eigen stukje bewust zijn !

  Dank aan Hilda Arnoldussen , mijn Reiki Master !  Mariette

 • #3

  Thea Scholten (vrijdag, 11 september 2020 13:14)

  Ervaring van een reiki behandeling :  Thea Scholten :  Ik ben met de onderstaande klachten, naar mijn eerst afspraak met Hilda gegaan:

  - Een trage schildklier

  - te hoge bloeddruk

  - tintelingen over mijn hele lichaam

  - trillende handen

  - vaak duizelig

  - op watten en kussentjes lopen

  - regelmatig erge oorsuizingen

  - wazig zien

  - slecht slapen  Mijn eerste ervaring met Hilda was erg prettig. Zij neemt ruim de tijd om naar jouw klachten en problemen te luisteren! Hilda stelt je gerust en geeft je meer inzicht over het functioneren van je lichaam en hoe je er mee kunt om gaan.  Via de meting met een Quantum-resonantieapparaat, werd bij mij geconstateerd dat mijn lichaam een te kort had aan bepaalde vitamines en mineralen. Ook de stress bleek een grote boosdoener! Samen met Hilda hebben wij naar mijn voedingspatroon gekeken en zijn met behulp van diverse supplementen , mijn problemen te lijf gegaan .

  Door diverse reiki behandelingen, verminderd de stress en ook nog andere klachten bij mij.  Ik ben mij nu bewust geworden van de kracht in mijn eigen lichaam en ga door de behandelingen en adviezen van Hilda , in kleine stapjes vooruit!  Door de behandelingen van Hilda en met de steun van mijn man , zie ik de toekomst weer positief in!  Thea Scholten

 • #2

  ingrid (vrijdag, 11 september 2020 13:13)

  Ervaring van een Reiki cursist :  Ik heb Reiki 1 & 2 cursus gevolgd zonder verwachtingen maar met een open hart ! Voor iedereen zal het anders zijn, maar voor mij was het een echte verrijking voor mezelf. Intens met een lach en een traan en veel warmte de cursus ervaren. Met liefdevolle en positieve energie sta ik aan het begin van een nieuwe weg die ik mag gaan bewandelen. Ik ben benieuwd naar wat de toekomst me brengen gaan en wat ik voor anderen kan gaan betekenen. Hilda Bedankt , de "klik"die wij hadden maakte het helemaal compleet.  Ingrid

  ( reiki 1 & 2 cursus gevolgd september/ oktober 2019 )

 • #1

  Thea (vrijdag, 11 september 2020 13:11)

  Ervaring Quatum resonantie meting :  Dinsdag had ik een afspraak met Hilda in haar praktijk in Renkum.
  Ik had 2 hondjes bij mij om uit te meten omdat zij zich wat onbestendig voelen en dierenartsenbezoek met allerlei bloedtests niets uitwees. Zoeiezo probeer ik mijn honden op een natuurlijke manier gezond te houden en hoewel ik al een holistische dierenartsenpraktijk bezoek met andere honden liet mijn nieuwsgierigheid naar deze wijze van “genezen” deze afspraak maken.
  Hilda nam alle tijd om er voor te zorgen dat de hondjes zich op hun gemak voelden voor ze de meting kregen. Na de meting kreeg ik goede uitleg over wat, wat betekende en wat er eventueel loos zou zijn met ze. Er is een aantal supplementen ingezet om hen zich beter te laten voelen. Over 8 weken zullen we met een nieuwe meting zien of de supplementen hun effect hebben en daarvoor hoop ik natuurlijk wat verandering in de gedragingen van deze hondjes te kunnen waarnemen.