Even voorstellen:

 Afbeeldingsresultaat voor praktijk muriel

Mijn naam is Hilly Arnoldussen.  Ik ben woonachtig in Arnhem in de wijk Schuytgraaf waar ik mijn praktijk aan huis heb in deze heerlijke rustige omgeving. Al ruim 17 jaar werk ik met veel passie en plezier aan mijn praktijk en ieder jaar ben ik ook weer leergierig om steeds meer te leren inzichten te krijgen voor het werk dat ik vanuit mijn hart doe. 

 

 

In 2002 ben ik gestart met mijn praktijk met massages en energie werk. De afgelopen jaren heb ik veel cursussen en opleidingen gevolgd. Zoals:

-          Reiki I , II, IIIA en IIIB = Master schap

-          Diverse massage opleidingen stoelmassage, hotstone massage

-          Chinese voeding kunde

-          Orthomoleculair voeding adviseur

-          Orthomoleculair voeding en suppletie adviseur

-          Insuline resistentie omkeerbaar

-      Opleiding Hondenmasseur in Belgie

-      Honden instructeur

-     cursus voeding en suppletie voor de hond  

 

 

Gezondheid en een goede voeding is voor mij een passie. Als ik om me kijk, zie ik veel mensen, maar ook dieren die door allerlei oorzaken vervallen in een ongezonde levensstijl. Hierdoor ontstaan klachten met de gezondheid en energie.

 

Het is voor mij een uitdaging om mens & dier vanuit mijn hart en op een zo natuurlijk mogelijke manier te helpen naar een blijvend herstellend resultaat. Daarbij richt ik mij op onze dagelijkse voeding met essentiële voedingstoffen. Stoffen uit de natuur, zonder toevoegingen en met een natuurlijke geneeskrachtige werking.

In mijn zoektocht naar een passende geneeswijze ben ik in aanraking gekomen met Orthomoleculaire geneeswijzen en ben ik mij gaan specialiseren tot orthomoleculair therapeut.

 

Daarnaast ben ik mijn behandelingen gaan uitbreiden op gebied van energie, voeding, supplementen en Bioresonantie meting. Een wetenschap die zich bezig houd met de wisselwerking tussen de organen, de psyché, de hersenen, het immuunsysteem, de hormonen en omgevingsfactoren.  Bij de Bioresonantie meting wordt gezocht naar de oorzaken van het verminderen functioneren van het lichaam. De therapie werkt niet door de symptomen te bestrijden, maar te zoeken naar en deze te verminderen of weg te nemen.

 

In mijn praktijk help ik mens & dier  die fysiek en mentaal zijn vastgelopen op weg om hun leven weer positiever in te richten en  meer energie te krijgen en het zelf genezend vermogen van het lichaam te activeren.

 

Benieuwd of ik iets voor jou of je dier oetd  kan betekenen?

 

Maak gerust een gratis kennismaking afspraak om te kijken wat ik voor je kan betekenen. 

 

e-mail: natuurpraktijkarnhem@gmail.com

mobiel: 06 46 18 31 81 

 

Op dr site van alternatievegenerswijze ben Ik ook te vinden . Zie hieronder de link van de website : 

 

http://www.alternatievegeneeswijzeninfo.nl/