Wie ben ik .. 

 

 

 

Mijn naam is Hilda Arnoldussen.Ik ben woonachtig in Arnhem in de wijk Schuytgraaf waar ik mijn praktijk aan huis heb in deze heerlijke rustige omgeving. Dit is de ruimte waar ik  de metingen geef voor de mens, je help met inzichten geven over wat er speelt bij, je klachten kunnen opsporen en samen er voor gaan zorgen dat je klachten kunnen verminderen of kunnen verdwijnen. Ik geef Quantum resonantie metingen voor mens & dier.

 

Al ruim 17 jaar werk ik met veel passie en plezier aan mijn praktijk en ieder jaar ben ik ook weer leergierig om steeds meer te leren en inzichten te krijgen voor het werk dat ik vanuit mijn hart doe. 

 

Sinds 2020 heb ik nu ook een praktijkruimte in Renkum speciaal voor het geven van Quantum resonantie metingen  bij de hond. Daar meet ik honden door met verschillende klachten. Vaak wordt er door de dierenarts symptoombestrijding toegepast, maar keren iedere keer klachten terug. Door de meting kunnen we op zoek gaan naar de oorzaak en gericht gaan werken om de klachten te verminderen. De meting wordt op een rustige ontspannen manier toegepast. Kijk hiervoor op Hoe gaan we te werk

 

 

In 2002 ben ik gestart met mijn praktijk met massages en energiewerk. De afgelopen jaren heb ik veel cursussen en opleidingen gevolgd. Zoals:

-        Reiki I, II, IIIA en IIIB = Master-schap

-        Diverse massage opleidingen stoelmassage, hotstone-massage

-        Chinese voedingskunde

-        Orthomoleculair voedingadviseur

-        Orthomoleculair voeding- en suppletie-adviseur

-        Insuline resistentie omkeerbaar

-     Orthomoleculair en de Hond 

-     Opleiding Hondenmasseur in België

-     Honden-instructeur

-     Cursus voeding en suppletie voor de hond  

 

Gezondheid en een goede voeding is voor mij een passie. Als ik om me heen kijk, zie ik veel mensen, maar ook dieren die door allerlei oorzaken vervallen in een ongezonde levensstijl met een verkeerde, geraffineerde voeding en mede daardoor ziek zijn geworden. Voeding en suppletie zonder toevoegingen en met een natuurlijke geneeskrachtige werking spelen in mijn praktijk een belangrijke rol.

 

In mijn zoektocht naar een passende geneeswijze ben ik in aanraking gekomen met orthomoleculaire geneeswijzen en mij gaan specialiseren tot orthomoleculair therapeut voor zowel de mens als de dieren en dan met name voor honden. 

 

Daarnaast ben ik mijn behandelingen gaan uitbreiden op gebied van energie, voeding, supplementen en Quantum resonantie meting. Een wetenschap die zich bezig houdt met de wisselwerking tussen de organen, de psyche, de hersenen, het immuunsysteem, de hormonen en omgevingsfactoren. Bij de Quantum resonantie meting wordt gezocht naar de oorzaken van het verminderde functioneren van het lichaam. De therapie werkt niet door de symptomen te bestrijden, maar te zoeken naar de oorzaak en deze te verminderen of weg te nemen.

 

In mijn praktijk help ik mens & dier die fysiek en mentaal zijn vastgelopen op weg om hun leven weer positiever in te richten en meer energie te krijgen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren.

 

Benieuwd of ik iets voor jou of je dier kan betekenen?

 

Maak gerust een  afspraak om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

 

e-mail: natuurpraktijkarnhem@gmail.com

mobiel: 06 46 18 31 81