Mijn naam is Hilda Arnoldussen. Ik ben energetisch therapeute en voedingscoach. Met veel liefde is mijn praktijk een belangrijke plek geworden voor volwassenen en kinderen, om hen inzicht te geven en te helpen met hun klachten. Ik werk veel vanuit mijn gevoel en ervaring. Ik probeer samen met u tot een goede en juiste oplossing te komen.

 

Vanaf 2002 heb ik mij bekwaamd in Reiki. De afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingen en aanvullende cursussen op het gebied van Reiki en (orthomoleculaire) voedingsleer gevolgd. Sinds 2017 ben ik (orthomoleculair) voedingsadviseur. Per 1 januari 2018 is de naam van mijn praktijk Natuur Praktijk Arnhem (voorheen Praktijk Muriël). Sinds 2 jaar is de praktijk gevestigd in Schuytgraaf.

 

Naast het afnemen van een grondige anamnese gebruik ik in mijn praktijk ook bioresonantie-meetapparatuur, waarmee inzichtelijk kan worden gemaakt wat er zich in het lichaam afspeelt op het gebied van klachten/symptomen, tekorten en dergelijke. Met behulp daarvan stel ik een bij de persoon passend therapeutisch advies op, voor wijzigingen in voedingspatroon en leefstijl. Elke persoon ontvangt zo een op maat gemaakte therapie. 

 

Mijn behandelingen worden soms vergoed door een zorgverzekeraar, afhankelijk van de manier waarop u verzekerd bent. 

 

Opleidingen/cursussen:

2002  opleiding Reiki 1

2003  opleiding Reiki 2

2004  opleiding Reiki 3A

2006  opleiding Reiki 3B  master 

 

2008 opleiding Chineese voedingsleer 

 

2008 cursus Stoelmassage 

 

2008 algehele Masseuse-opleiding 

 

2009 opleiding Voetreflex-therapie 

 

2010 opleiding Kynologisch Instructeur (gedrag, behendigheid) 

 

2011 opleiding Hondenmasseur

 

2017 opleiding Orthomoleculair voedingsadviseur

 

2017 specialisatie opleidingen Voeding en insulineresistentie

 

2018 opleiding Orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur