Gaia 

 

In maart 2023 kwam Gaia voor haar 1ste consult. Gaia was erg ziek, huid was erg kapot, wondjes, ontstekingen, erg warm dus koorts. Ze kwam met moeite uit de auto, ging staan in de praktijk maar wilde niet bewegen. Ze ging liggen op een plaat van de kast die koud was .. ze was echt heel erg ziek ! 

Ze kreeg diverse medicatie van de dierenarts , zat op hypoallergeen voeding maar ze knapte niet op. 

Met de Quantum Resonantie meting kwamen we achter de oorzaak van haar klachten. Spijsvertering erg laag , veel tekorten aan vitamine en mineralen .. en ook de ontsteking waardes waren toren hoog. . Karen baasje van Gaia is gelijk gestart met KVV , Daar in zag ze al verbetering., Gaia wilde niet meer lopen, niet eten enz.. met het KVV ging ze weer eten! dat was al een plus punt, We hebben ook supplementen ingezet  , spijsvertering verhogen ontstekingen verminderen huid genezing  van alles wat nodig is . 

 

 Gaia knapte op en hoe .. in november kwam Gaia voor een hermeting. Het gaat zo goed, ze is lekker aanwezig. Kwam actief binnen. Haar huid is mooi glanzend en de wonden zijn er niet meer ! Ze doet het super goed. Ze wandelt weer goed mee, geniet weer van alles . Speelt weer, eet goed. 

 

We gaan de supplementen weer afbouwen en Gaia blijft 2 x per jaar op controle om haar goed te kunnen blijven ondersteunen daar waar nodig is.