kater Merlijk een zieke kater .....

Kater Merlijn 

 

Kater Merlijn kwam 6 juli 2022 op consult voor een Quantum Resonantie meting.  

Merlijn is twee jaar oud en relatief te klein voor zijn leeftijd. Hij kwam er ziek binnen: rond zijn koppie was alles ontstoken; korstjes op de oortjes, oogjes ontstoken, en hot-spotplekjes op en rond zijn kaken. Merlijn had geen energie om te spelen, wilde niets dan alleen maar slapen.

 

De Quantum-meting bracht diverse tekorten aan het licht, waaronder zink, biotine vitamine A, alle B-vitamines. Zijn spijsvertering en darmflora waren verlaagd. Zware metalen waren verhoogd en zijn detox-/ontgiftigingscapaciteit verlaagd. Merlijn had een lekke-darmsyndroom.

 

Op de foto hieronder ziet u Merlijn tijdens het eerste consult.

Bij Merlijn heb ik Probiotica, L-Glutamine, Zink, Actief B-Complex en Omega 3-vetzuren ingezet. Zijn voer, dat te hoog in koolhydraten was, heb ik gewijzigd in vers vlees met laag-koolhydraatbrokken.

 

Na acht weken kwam Merlijn weer op consult. Hij wilde meteen uit zijn bench en nieuwgierig rondlopen in de praktijk. Zijn lichaam was voller, hij had meer 'body' gekregen. Zijn ogen en huidvacht waren verbeterd; minder ontstoken/rustiger geworden. De tweede meting liet goede verbetering zien.

 

Op de foto hieronder is te zien hoe Merlijn is verbeterd.

Met de supplementen en de aangepaste voeding gaan we voorlopig nog even door. Het is mooi om te zien hoe 'happy' Merlijn zich nu weer voelt.

 

Voor meer informatie : natuurpraktijktijkarnhem@gmail.com