Hoe gaan we te werk? 

 

Voor de meting van de mens en van de hond of kat wordt vooraf  een intake- formulier toegezonden per email. Zodat vooraf goed bekeken kan worden waar op in de meting gelet kan worden. Welke klachten er spelen teven wordt er dan na de voeding gekeken.  

 

Dan de meting

Bij binnenkomst mag de hond altijd los. Tenzij de hond erg angstig of gestrest is dan mag de hond even bijkomen aan de riem en als het goed gaat mag de hond dan los .  Even bijkomen en even lekker snuffelen want er zijn meerdere honden geweest. 

 Vervolgens als de hond zich rustiger voelt, gaan we starten met de meting.

 

Als baasje blijf je gewoon in de buurt van de hond. Stress is namelijk niet nodig vind ik en geeft ook een vertekend beeld van de meting. 

Als baas hou je zelf de hond vast , indien de hond erg angstig is om door vreemde aangeraakt te worden kan er ook in overleg  voor gekozen worden dat de hond door zijn eigen baasje gemeten wordt, dat kan altijd. 

 

Ik ben zelf instructeur en honden masseur en kijken dan ook vanaf dat je binnenkomt in mijn praktijk hoe de hond reageert. Het kan dus voorkomen dat ik de hond negeer datdoe ik niet omdat ik niet geïnteresseerd ben in de hond maar de hond even laat wennen en dan kan ik als de hond dat toe staat vanuit rust kennis met elkaar maken en kan de meting rustig en goed verlopen.  

 

let op indien u een smartwatch draagt moet deze tijdens de meting af!  

 

Er gaan 2 sensoren op de buik van de hond, en die meten in enkele minuten  het hele lichaam door.  Daarna kan de hond zich lekker ontspannen. 

 

Alles  wordt berekend door het meetapparaat en we bespreken wat er uit de meting voortkomt, gerelateerd aan de klachten die er zijn. 

 

Dan gaan we naar de voeding kijken en kan deze doorgemeten worden met een biotensor, Dit is een soort pendel die kan aangeven of het voer geschikt is voor je hond . 

 

Zo gaan we ook kijken naar de supplementen wat nodig zou kunnen zijn en of het past bij de hond via de biotensor.

 

Dan maken we daarna een afspraak voor een 2e meting over ongeveer 8 weken. 

 

De  supplementen die worden geadviseerd kunnen gelijk worden meegenomen. En eventueel voeding en snacks zijn ook aanwezig. 

 

Honden ondervinden geen hinder of pijn van de meting. 

 

Opmerking :

-      Zoek geen alternatief voor de supplementen die ik voorschrijf. Het merk, de samenstelling en de kwaliteit moet passend zijn. Er is specifiek gekeken naar wat het lichaam accepteert en nodig heeft. Andere inhoud stoffen of een andere kwaliteit inhoud stoffen kunnen negatief uitwerken. Ik werk met natuurlijke supplementen die ingezet kunnen worden bij mens & dier. Hier is goed onderzoek naar geweest. 

 

-    Let op !  De gemeten uitslagen via de Quantum Resonantie  zijn gemeten op celniveau . Dit is niet hetzelfde als een bloedonderzoek bij de dierenarts.   Tijdens een meting zal uitgelegd kunnen worden waarom er verschil zit in celwaarde en bloedwaarde.

 

-    In sommige gevallen kunnen de klachten tijdelijk erger worden, met name bij reinigingskuren, verandering van de voeding.  Honden met huid klachten kunnen de klachten verergeren,  schik hier niet van dit hoort bij het proces van heling. Als je het niet vertrouwd  neem  dan contact met me op zodat ik hier passende begeleiding bij kan bieden

 

-    Het is aan te raden om gedurende ons traject het dier NIET te vaccinerenen/of te behandelen met synthetische medicatie ( ook niet ontvlooien of ontwormen). Dit kan namelijk het herstel proces beïnvloeden. Dit kan met de meting verder besproken worden en ook kunnen er alternatieve besproken worden zoals titteren en wat er met homeopathie mogelijk is. 

 

-     Het is belangrijk om te weten dat dit plan een richtlijn is, Het dier is een individu en kan wellicht anders reageren. Het is noodzakelijk dat we goed naar het dier blijven kijken en meebuigen met zijn/ haar feedback.

 

      Hierdoor kan de behandeling soms moeten worden verlengd of is er soms extra ondersteuning nodig, - moet er een ander middel worden voorgeschreven. Met deze vorm van therapie zorgen we voor een zo goed mogelijk ALGEHELE gezondheid. Het is geen “quick fix “, Daarom duurt een therapieplan vaak langer dan je bij een dierenarts gewend bent en werken we in stapjes. Weet dat we hiermee ook terugkerende klachten kunnen voorkomen en de levenskwaliteit op langere termijn kunnen verbeteren. Het loont de moeite om geduld te hebben.

-          Dieren met langdurige jeukklachten kunnen nog sowieso tot en met de reiningskuren deze jeukklachten in mindere mate houden.

-          Dieren met langdurige maag-darmklachten mogen nog altijd tot en met de laatste stap van ons plan wat onregelmatige ontlasting kunnen vertonen.

 

Werktijden en bereikbaarheid:

Maandag werkdag in Arnhem          10.00 - 17.00

Dinsdag  werkdag in Heelsum         10.00 – 15.00

Woensdag werkdag in Heelsum     10.00 – 15.00

Donderdag werkdag in Heelsum    10.00- 15.00

 

Vrijdag GESLOTEN  ( per september 2024 )