Biotensor meting bij de hond, kat en paard.

( vanaf het voorjaar ook bij de mens )

 

Bij natuur praktijk Arnhem kun je je dier door laten met de Quantum Resonantie meting.

 

Maar het is nu ook mogelijk om na de meting nog dieper te gaan kijken wat de oorzaak is van de klachten die er momenteel spelen.

 

Uit de meting komt al een hoop, maar er kunnen geen dierlijke eitwitten gemeten worden , of  de ziekte bron , dus of er inderdaad demodex aanwezig of  een voedsel intolerantie.

 

Dat kan vanaf nu dus in de praktijk bij het consult.

Maar het is ook mogelijk om op afstand een advies te ontvangen door het invullen van een intakeformulier en het toesturen van vacht en een foto.

 

 Er wordt dan een verslag gemaakt wat er uitgemeten word en wat er ingezet kan worden en tevens wordt er een voeding advies gegeven.

 

Dit kan voor hond en kat.

 

Bij paarden kan er niet naar de voeding gekeken worden , maar wel naar de klachten en wat de oorzaak kan zijn en wat er ingezet kan worden.

 

 Nu ga je misschien afvragen hoe werk dat ?  Nou hieronder de beschrijving en ook 2 consulten die op afstand zijn gegeven en uitgetest zijn met de biotensor, De voor en na foto en het bericht van een zeer tevrede klant.

 

Wat is een Biotensor?
Een Biotensor is een meet- en test instrument en ziet eruit als een lange dikke draad met een metalen, houten of kristallen handvat. Aan het einde van de draad kan een voorwerp zitten zoals bijvoorbeeld een kristal, een metalen spiraal of een rondje. Een Biotensor hangt horizontaal en steekt als het ware voor je uit in tegenstelling tot een pendel die verticaal hangt. De vorming van de Biotensor komt voort uit de wichelroede en de pendel en is ontwikkeld door de Duitse filosoof Dr. J. Oberach.

 

Het is buitengewoon functioneel om diagnoses te stellen. Je kunt vragen aan de Biotensor stellen in ja/nee vorm.

Bij een Ja dan tikt de biotensor het object aan , dat is een bevestiging dat het gevraagde een ja is

Bij een nee geeft de biotensor duidelijk een nee aan en gaat zelfs van het object soms weg.

Maar er kan ook een twijfel uit voort komen, de draait de biosensor en soms komt er nog een ja of nee antwoord uit.


Ieder mens, dier, plant maar ook “niet levende” stof, simpelweg alles is van een energieveld omgeven en heeft zijn eigen specifieke trillingsfrequentie.

 

Hierdoor kun je allerlei tests doen, waarbij je meet of een bepaald product goed voor je is. Denk daarbij aan tolerantie van medicijnen, supplementen of voedingsmiddelen

 

  • Medicijnen: Hoeveelheid, tijdstip van inname, werkingsduur etc.
  • Supplementen: Vitaminen, mineralen, kruiden. Welke combinatie? Welke dosering?
  • Voedingsmiddelen: Allergie voor bepaalde stoffen, Voedings-intolerantie, hoeveelheid, wat is gezond voor het lichaam, voedingscombinaties.

 

We kunnen dus naast de Quantum Resonantie meting  de voeding apart uit testen, welke eiwitten is je hond . kat of paard gevoelig voor. Hiervoor zijn speciale test dozen die gebruikt worden en met wat vacht, haar van het dier  en/of met een foto kan er een hoop uitgemeten worden,

 

Meten op afstand met de Biotensor
Het meten  met de Biotensor van de hond of kat kan wanneer zij in mijn directe omgeving zijn, maar ook indirect, dus op afstand.

 

Katten worden  op afstand gemeten i.v.m. de stress, met een recente foto waar de kat alleen op staat en met wat vacht kan er dan op afstand gemeten worden.

 

Er wordt  dan gebruik gemaakt  van de unieke gegevens het dat verkregen is via de het intakeformulier .  . Zo meet of test ik of een bepaald product goed is of niet. Mijn intuïtie en kennis speelt hier ook een grote rol bij vaak is er al een vermoeden als ik de intake lees en kan dan gericht gaan testen op wat er mogelijk speelt en wat we kunnen gaan inzetten qua supplementen en aanpassing van de voeding.

 

Door middel van een  meting met een Biotensor kun je dus onbalans in het lichaam van de hond kat of paatd opsporen en eventueel behandelen, maar het mag en kan nooit diergeneeskundige hulp vervangen.

Dus bij twijfel of noodsituaties raadpleeg dan altijd uw dierenarts!

 

De kosten voor een meting bedragen op afstand voor de kat en hond € 65,-

Dit is inclusief met verslag van de oorzaak van de klachten die er spelen , voeding advies en inzet supplementen.

 

Bij een meting voor een paard zijn de kosten € 80,-

Hierin word de oorzaak van de klacht besproken en inzet van supplementen. Geen voeding

 

 

 De kosten zijn  incl. de btw maar exclusief de eventueel benodigde voedingen/supplementen.

 

Hieronder een voorbeeld van Noah :

Baasje nam contact met mij op. Noah had een hele ontstoken huid, kreeg verkeerde voeding. We zijn aan de slag gegaan voor Noah en hebben Noah op andere voeding gezet, en supplementen ingezet.

 

We zijn nu een paar weken bezig en dit is nu het resultaat. We zijn er nog niet maar het goed de goede kant op . 

 

De bovenste 3 foto;s van 22 december 2023 

 

de onderste 2  foto's van 30 januari 2024 

Daan.

Baasje komen al vaker supplementen halen en gaven aan dat de probiotica niet voldoen werkt, ik adivseerde ze om eens een intake in te vullen om te gaan kijken wat de oorzaal van de klachtem mogelijk vandaan komen.

 

Dit gedaan en helaas zaten de honden op Royal Carnin.. Even best wel goed met de baasje overlegd omdat hun dit al jaren geven en de fokker er van overtuigd was dat het de beste voeding was .

Na de biotensor meting kwam er wat uit  qua supplementen en een voeding advies gegeven.  Daan is gestart met andere voeding en de supplementen en er is al zoveel verschil !

 

En dit is  dus allemaal op afstand. 

Meten = weten dus in mijn praktijk krijg je echt te zien wat er speelt met de Quantum Resoantie meting.

 

Maat meten = ook weten met de biotensor als een advies op afstand , als het niet mogelijk is om naar mij toe te komen.

 

Indien je vragen hebt of graag een consult wilt aanvragen neem dan gerust contact op via

Natuur Praktijk Arnhem