WELDAAD VOOR BODY & MIND...

Naast voeding advies en de bioresonantie metingen geeft Natuur Praktijk Arnhem ook diverse

behandelingen die het lichaam van binnenuit kunnen ondersteunen. 

 

Afbeeldingsresultaat voor bloemen lotus

 

Zoals bijvoorbeeld Reiki : 

Reiki is het Japanse woord voor universele (Rei) levensenergie (Ki), energie die stroomt door alles wat leeft. Het is een traditionele oosterse geneeswijze afkomstig uit Japan, krachtig, maar toch heerlijk zachtaardig en koesterend. 
Reiki behandelt de hele persoon, je lichaam, je geest en je ziel, om een natuurlijke balans en optimale gezondheid te bereiken. Je balans kan verstoord of verzwakt zijn door stress, verwonding of ziekte. 

Tijdens een behandeling wordt de universele energie door zachte aanraking in een reeks handposities aan je doorgegeven. Deze zachte energie helpt je bij het opruimen van blokkades in je energiesysteem, het ruimt afvalstoffen op en zorgt dat je organen weer beter functioneren. Hierdoor kan de energie weer intensiever en vollediger door je heen stromen en wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam geactiveerd.

Reiki is een krachtige manier om stress en angst te verminderen, beide zijn voorlopers van veel verschillende kwalen. Wanneer stressniveaus worden verminderd, ben je beter in staat om de uitdagingen die het leven met zich meebrengt aan te gaan. Daarnaast brengt Reiki je persoonlijke- en spirituele groei. Ongeacht wat je ervaart tijdens de behandeling, werken de voordelen van Reiki door na je behandeling. Het helpt om je algemene fysieke, mentale en emotionele gezondheid te verbeteren.

Deze effecten zijn geen genezing. Reiki moet voornamelijk worden gezien als een ondersteunende geneeswijze en is heel goed te combineren met de reguliere geneeswijzen. Behandelingen zijn dan ook nooit in plaats van medische behandelingen, maar kunnen ter ondersteuning ernaast worden gegeven. Reiki is nooit negatief of schadelijk. 

De gever kan geen invloed uitoefen op het resultaat van de behandeling, het lichaam en het energiesysteem van de ontvanger regelen het helemaal zelf. Blokkades die zich jarenlang hebben opgebouwd, kunnen niet in een enkele behandeling worden opgeheven. Ga ervan uit dat om echt verandering te creëren je minimaal een behandelserie van 4 behandelingen moet doorlopen. Geef jezelf de tijd!

Reiki is ook geschikt ter ontspanning of als moment voor jezelf, zonder bepaalde klachten. Ook voor diegene die niet van massages houden, maar wel diep willen ontspannen is een Reikibehandeling een mooi alternatief!

Afbeeldingsresultaat voor zelf behandeling Reiki

 

 

 

VOORDELEN VAN REIKI:

 • Het ontspant en ontstresst, het brengt je lichaam, geest en ziel weer in harmonie.
 • Het versterkt je innerlijke kracht.
 • Het wakkert je zelfhelend vermogen aan en je levensvreugde.
 • Het helpt je bij het verwerken van verdriet en onverwerkte ervaringen.
 • Het vermindert je angsten.
 • Het heft je blokkades op.
 • Het verlicht fysieke pijnen.
 • Het helpt je lichaam sneller te ontgiften en in balans te komen.
 • Het kan aanvullend worden gebruikt op andere therapieën en geneeswijzen.
 • Het kan worden toegepast als comfort-therapie bij chronische ziekten.
 • Het geeft verbetering van levenskwaliteit bij ongeneeslijke ziektes.
 • Het past zich altijd aan de natuurlijke behoefte van de ontvanger en kan daardoor geen schade toebrengen.
 • En nog veel meer…..

VOOR IEDEREEN!

Reiki is voor iedereen en werkt alleen maar positief. Voor mensen met klachten en/of problemen, maar ook als er behoefte bestaat aan een uurtje ontspanning. Reiki werkt rustgevend. Ouderen, kinderen en baby’s reageren goed op een behandeling. Bij gezonde mensen ontspant en verjongt Reiki. De stroom van levenskracht in het lichaam krijgt vrijbaan, alle chakra’s en het energieveld worden in evenwicht gebracht.

Reiki is veilig. Er is geen enkele contra indicatie bekend wat betreft Reiki. Reiki combineert goed en ondersteunt eventuele andere therapieën, zoals psychotherapie en medicijnen.

Ook is het mogelijk om een Reiki cursus bij Natuur Praktijk Arnhem te volgen. Daarvoor kun je me gerust een e-mail sturen of telefonisch contact met mij opnemen.  mobiele nr. 0646183181

Hill is al ruim 13 jaar Reiki Master. En help je graag met dat gene waar je mee geholpen wilt worden. 

 

Daarnaast geeft Hill ook diverse massage's zoals : 

Hotstone massage 

Stoelmassage 

Tavieren voor een Reiki behandeling of massage € 45,- 

 

 

 

Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken, neemt gerust contact met mij op. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn.